A körkefés hajszárítós hullámok fél óráig sem maradnak meg a hajamban. Miért?
Figyelt kérdés
A hajsütő, vagy a becsavarás még a harmadik napon is látszik egy kicsit, de ez egyáltalán nem tartós. Ugyanolyan fixálókat használok (hab+lakk), nem is keveset.
Mit rontok el?
2013. okt. 22. 10:29
1/5 anonim válasza:
Lehet túl erős vagy egyenes a hajad és ezért dobja ki hamar a hullámokat.
2/5 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy még egy befonástól is látszanak egy darabig a hullámok, csak ezzel nem sikerül.
2013. okt. 22. 11:22
3/5 anonim válasza:
Nem Jól csinálod vagy erős a hajad.
4/5 A kérdező kommentje:
Közben azt olvastam, hogy az ilyennel hosszú hajat nem nagyon lehet göndöríteni.
2013. nov. 8. 12:58
5/5 Vörösnefelejcs válasza:
Persze. A főnözéssel nem tudsz olyan fix hullámot csinálni, sem időben nem tart annyit,mint 40 perc szárítás csavarón, sem nem olyan fix - húzod a kefét. Egy fodrász megcsinálja, különben, mert gyakorlott és jóval erősebben húzza.
Amúgy a sok fixáló nem segít... csak az, ha jól meghúzod, és erősen csavarod.
Magamnak én sem tudom megcsinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!