Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legkedveltebb Nivea...

Melyik a legkedveltebb Nivea terméked? Többet is írhatsz :-) Zöld kézért cserébe ;-)

Figyelt kérdés

2013. okt. 21. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a tusfürdő, abból is a natúr "Creme soft". Imádom az illatát. Most kókuszosat próbáltam és nagyon büdös. :D
2013. okt. 21. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A kék tégelyes klasszikus krém. :D Mindenre jó. :D

Másom nagyon nincs is. Régen volt valami arclemosó tej, azt szerettem, de ezer éve nem lehet kapni, meg volt valami zselé, az viszont tönkretette a bőröm.

Ja meg asszem a fehér valami nature vonalas arctisztítóm is van, hát azzal sem vagyok elégedett, mindenki egekbe dicsérte, de én az első használat után csúnyán kiütéses lettem, szóval felejtős. :S

A tusfürdőket szeretem még, de drágának tartom, max. eurós boltban veszek, ha találok olcsón.

2013. okt. 21. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
2013. okt. 21. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Nivea Diamond Gloss sampon a kedvencem, a tusfürdőkből is szeretek 1-2-t, de nem szoktam venni, mert szerintem drága.

Az arcápolóik közül eddig az összes (talán az Aqua Effect tonikot kivéve, mert az használható, igaz, hogy nem ér semmit) borzalmas volt, amit próbáltam. Az egyik agyonszárította a bőröm, a másik pattanásokat okozott, a harmadiktól tocsogott a zsírban közvetlen lemosás után...

2013. okt. 22. 08:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyik sem, nem szeretem a Nivea termékeket.
2013. okt. 22. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is bírom a kis kék tégelyes krémet, valamint az arclemosó tejet, amit előttem említettek (ha ugyanarra gondolunk, akkor Müllerben pár hónapja találtam!) emellett még a Color protect sampon, bejött az élénkpirosról barnára festett hajamra is :D
2013. okt. 22. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Huha...én pár éve kezdtem el használni a niveát és mondhatni beleszerettem. többnyire az egyetlen olyan márka aminek mondhatni minden termékét szeretek. Használok, golyós deot, srpayt, kék tégelyes krémet, intim lemosót, intim törlőkendőt, arclemosó tonikot. :) tüsfürdőit is szeretem de arra annyira nem vagyok kényes :) a samponját egyszer próbáltam és annyira nem jött be.
2013. okt. 22. 19:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Nivea sun protect & refresh napspray
2014. júl. 9. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!