Sotret tapasztalat?
Figyelt kérdés
Most szedem a 2.hete a sotretet, de valami szörnyű méretü pattanások jönnek ki rajtam, a homlokomon már olyan,mintha egyszarvú lennék,meg is van dagadva:( Nektek mennyi ideig tartott a "csúnya pattik" kijövetele?:(2013. okt. 21. 16:40
1/4 anonim válasza:
Szia én már a második doboz vége felé járok. Még mindig jönnek ki pattanások de már csak 1-2.. az első doboznál olyan volt mintha nem is szedtem volna be.. kb 3 hónap mire látszik az eredmény :) FEL A FEJJEL ÉS KITARTÁS
2/4 anonim válasza:
Nekem nagyon-nagyon pattanásos volt az arcom és a hátam is.:((( Szedtem én is a sotretet(az utolsó néhány dobozt már nem) Gyönyörű az arcom és a hátam azóta is!!!! Tudom ajánlani mindenkinek akinek télleg nagyon súlyos. A vérképem miközben szedtem végig tökéletes volt, nekem nagyon bevált a sok rémisztő hír ellenére! :)
3/4 anonim válasza:
Jah és már több mint fél éve szedtem:))))))))) És ne aggódj nekem is időbe telt míg elkezdett látszani valami javulás :)
4/4 anonim válasza:
Én 6 hónapja szedem már, az első 2 hónapban szörnyű volt. Úgy kezdtem el szedni a gyógyszert hogy csak a homlokomon és az államon volt, és azok sem pirosak. 1 hónap után az arcom borzasztó lett, tele volt csomókkal, de azt mondták ez normális, szóval kivártam. Most már sehol nincs egy darab pattanás sem, de még mitesszert is nehezen találnék az arcomon, viszont az arcomon megmaradtak a foltok, amihez elvileg csak idő kell... Szóval visszatérve a kérdésedre, mindenkinél más, barátnőmnek az elejétől kezdve javult, én eléggé megszívtam, de eddigi vélemények alapján senkinél nem tartott tovább 2 hónapnál. Csak győzd kivárni!:D Lehet, hogy neked nem fog annyi ideig. Remélem azért tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!