Szerintetek milyen hajszín állna jól nekem? (kép)
Figyelt kérdés
Sötétszürke a szemem,szinte fekete...:D
nem egy ember mondta már rá... Eredeti hajszínem szürke( nagyon undorító színű)azt tudom hogy a hideg típusba tartozok,szőke voltam már de meguntam meg nem az én színem.
A bőröm hófehér és rózsaszínes az arcom.
2013. okt. 21. 15:09
1/9 KedvesPitypang válasza:
mogyoró- vagy világosbarna..?
de vörössel is jól néznél ki...
2/9 anonim válasza:
Hallod... egy szerkesztett szempár alapján döntsük el milyen hajszín állna jól neked?
3/9 anonim válasza:
valami szép, természetes árnyalatú világosbarna.
4/9 anonim válasza:
Hát a te szemed mindenhez, de a feketéhez abszolút nem áll közel. Az én szemem, na az közelít hozzá. Kicsi koromban a védőnő azt hitte nincs pupillám, mert annyira sötét volt. De azóta már világosabb persze. És igen, tudom, hogy a legtöbb babának iasi korában ilyen sötét nagy Bociszemei vannak, de az enyém annál durvább volt.
5/9 anonim válasza:
Mármint nem a védőnő volt annyira sötét.:D Bár...
(előző voltam)
7/9 A kérdező kommentje:
Igen...köszi hogy a kérdésre válaszoltál. :) A kép erős fényben készült,nyilván élőben másabb...
2013. okt. 21. 15:27
9/9 A kérdező kommentje:
Mindegy...végül fekete lettem,vagyis inkább sötétbarna.Köszönöm annak aki értelmesen válaszolt!További szép napot nektek! :*
2013. okt. 23. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!