Befestetem a hajam csokoládébarna hajszinezővel de fekete hatása van és nem áll jól, ha világosbarna hajszinezőt felviszek rá világosbarna lesz?
pont így jártam néhány éve.Az én hajam tök fekete lett csokibarna helyett, és meg kellett várni hogy lenőjön,mert bár egy idő kopott sokat, mégis végig benne maradt. Aztán mikor már vagy jó 4-5 cm-t kopott befestettem más színre(sötét vörösre), de kábé 2.szori festés után volt már úgy ahogy elfogadható a színe.
A fekete hajra bármit festessz, nem fogja befogni.
Ha lehet menj el egy jó fodrászhoz, és tőle kérj tanácsot, de magad próbálkozz, én már tanultam a hibámból..
nem hiszem el...komolyan...
Basszus! Ha hajszínezőt használtál, 3-4 hajmosás után már világosabb lesz!!!!
ezért felesleges egy világos hajszínezővel átmosni, mert a hajszínező nem világosít!!!!!!!!!!
Szóval 2 hetet és 4 hajmosást csak kibírsz.....
15.10!
Csak szólok, hogy én palette hajszínezővel festettem be a hajam, csokoládé barna volt a neve a színnek, és nem jött ki a hajamból még egy év után sem! Csak kopott,de azt is nagyon lassan!
Aztán megkérdeztem egy fodrászt, hogy lehet ez,mikor színezőt használtam, azt mondta erre,hogy a színezők is beépülnek a hajba!
15:33!
Igazad van. Nekem jelenleg is csokoládébarna hajszínezővel van bekenve a hajam. És már nagyon rég nem festettem be, és kb 10 cm lenőtt, de a többi csak nagyon kevesett kopott, ott még szinte nagyon sötét. :( Nem nagyon veszem észre hogy kopna. Szinte olyan mint a tartós hajfesték :S Amúgy meg a kérdésre válaszolva: amikor befested, akkor nagyon sötét lesz, 3-4 mosás után kicsit kifakulni. Én se szeretem amikor hajfestés után mindenki azt kérdezi:"fekete a hajad?" Neeeem..szal én is így voltam. És ha világosat kensz rá, az soha nem fogja befogni..max csak 2 réteg hajfesték lesz a hajadon, ami jobban árthat. Sötét hajat ilyen formában nem lehet kivilágosítani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!