Egy 1 napos méregtelenítő kúra segíthet a problémás bőrön?
Egy nap?! :D
Inkább életmódváltásra törekedj, akkor úgyis átesel egy méregtelenítő időszakon, aztán utána már nem fog annyi méreg lerakódni a szervezetedben, ami miatt mindenféle kúrákra lenne szükséged.
Nekem amúgy három hónap után volt egyértelműen érezhető, hogy szebb lett a bőröm (pedig alapból sem volt vele különösebb bajom), kevesebbet izzadtam, jobb lett a bőröm illata, és a hajam is erősödött.
Csak címszavakat írtam. Úgy értem, át szeretnék térni egészségesebb életmódra sok nyers zöldséggel, gyümölccsel. De ezt szeretném úgymond "megalapozni" egy 1 napos méregtelenítéssel, amikor csak gyümölcsöt, zöldséget és zöld teát, ásványvizet fogyasztanék. Azt olvastam, hogy akár 1 nap is hasznos lehet.
Utolsó: te konkrétan mit fogyasztottál, miből állt az egészségesebb étrended, amivel ilyen jó eredményeket értél el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!