Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Bánfi sampon mennyire...

A Bánfi sampon mennyire szárítja a hajat? Mennyire segíti a növekedésbe?

Figyelt kérdés

1 éve csalán samponnal mosok hajat. (a sampon kitart úgy évvégéig amennyi van itthon) Kb. 10 cm.-et nőtt ez alatt az idő alatt a hajam.

Most azt is kiakarom próbálni hátha jobban nő tőle. Viszont a csalán samponnak volt egy olyan jó hatása, hogy szárította a hajam. Tehát nem kellett mindennap hajat mosnom hanem elég 2-3 naponta. Ezt így megszeretném tartani.

2013. okt. 19. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Bánfi is szárította kicsit, de nem vettem észre, hogy jobban nőtt volna tőle.
2013. okt. 19. 15:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod...

Igazából nem tudom, hogy váltsak e mert nagyon sokan meg azt dícséri nekem, hogy sokkal jobban nő a hajuk.

Bár nekem ez is haladás mert régen meg szinte semmit nem nőtt azelőtt, ha havi fél centit nőtt a hajam az előtt mi előtt elkezdtem csalán samponnal mosni akkor az rekord volt.

2013. okt. 19. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint:

1. Nagyon.

2. Semennyire.

2013. okt. 19. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!