Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fogyókúrázom, és félek, hogy...

Fogyókúrázom, és félek, hogy lógni fog a bőröm. A kollagén szolárium segít valamennyire a lógós bőr megelőzésében?

Figyelt kérdés

Persze normálisan eszek, tornázom, mozgok rendszeresen. Egy év alatt 30-35 kilót szeretnék leadni, elég jól haladok. :)

De mégis félek ettől.

2013. okt. 18. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:

ha lassan fogysz (max heti 1 kg) akkor nem kell ettől tartanod.

De a biztonság kedvéért használhatsz hidratáló krémet.

2013. okt. 19. 01:45
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Ajánlott mellé kollagén vagy elasztinos krémmel kenni a bőrt.Az előző válaszoló a többit leírta.
2013. okt. 19. 06:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 15 kg-tól szabadultam meg, ilyen szempontból könnyű helyzetem van/volt, mert még csak 20 éves vagyok, elég rugalmas ilyenkor a bőr. Nem tudom, Te mennyi idős vagy, de minél idősebb, annál kevésbé "ugrik vissza" a bőr.

A mozgás nagyon jó, vannak direkt testfeszesítő gyakorlatok, nézz utána.

Fontos a sok folyadék, ne fürödj kádban, hanem zuhanyozz, a hideg-meleg váltózuhany és a rendszeres szizálkesztyűs masszás is nagyon sokat tud javítani a bőr állapotán (nem csak a feszes bőr megtartásában, de pl a narancsbőrtől való megszabadulásban is).

Feszesítő testápolók közül nekem nagyon bejött a Helia D feszesítő karcsúsító testápolója, isteni fahéjillata van, és tényleg hatott, nekem legalábbis.

Heti 1-1,5 kilónál többet pedig ne fogyj.

Sok szerencsét, és kitartást;)

2013. okt. 19. 09:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, csak alapból tartok ettől a dologtól, mert amúgy is sok helyen striás a bőröm, úgyhogy nem épp a legjobb ,,minőségű" a bőröm.

De köszönöm nektek! Igen heti 1 kilót szeretnék fogyni, legalábbis így az ötödik hétre 6 kiló ment le, így még ha akarnék se tudnék többet fogyni. Lassan megy. De megy.

Egyszerű dove testápolót használok, hidratáló.

2013. okt. 19. 09:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is. Én 22 vagyok.

Kipróbálom azt a krémet :)

2013. okt. 19. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!