Felnyírt haj hogy állna? Illetve hajszínező mennyire rongálja a hajat? (bővebben lent)
Sziasztok. Az első kérdésem az lenne, hogy a hajszínező mennyire rongálja a hajat. Olyan ami 3-4 hajmosás után kikopik. Speciál a fekete színre gondolok. :)
A másik. Ducibb lánynak, hogy állna a felnyírt haj? Alapvetően fekete-szegecses stílusom van, vagy néha kissé színesebb, de sose mondanám igazán átlagosnak. Nem mondom hogy szép vagyok, vagy különleges, de nem olyan semmilyen jellegű ruhákba szoktam öltözni, szóval talán valamennyire olyan téren nem ütne el annyira tőlem, hogy nem szokványos a frizurám.
Előre is köszönöm.
nem történik kémiai behatás, így kevesebb a roncsolódás.
ne nyírd fel a hajad, kérlek.:(
Ne nyírd fel a hajad szerintem. Én nagyon ízléstelennek tartom, és eddig nem láttam senkit, akinek jól állt volna. Nagyon sok férfit a haj fog meg, ne rondíts bele...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!