Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hámlik folyon az arcom mit...

Hámlik folyon az arcom mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Szóval az a gondom hogy hámlik az arcom, álitólag folyadék hiány de tegnap megittam 2,8 liter vizet! Ma is csak vizzet isszok kiváncsi vagyok segit-e? Valaki tudna rá házi gyógymódokat amik tutira segitenek? A szám körül szokott legjobban hámlani a homlokon és a szemöldököm, sajnos nagyon zavvaró! Van egy arckrémem amit a 100 forintosba vettem 300ft-ért az nem jó rá igaz! csak volt hogy bekentem vele és ugyan ugy hámlott!

2013. okt. 18. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon ki van száradva a bőröd, azért. Több oka lehet: folyadékhiány, túl meleg vízben mosol arcot stb. Használsz valamilyen arckrémet, arctonikot, pattanás elleni szert az arcodra? Ha igen, lehet hogy azoknak a túlzott használata szárította ki a bőrödet. Kevesebbszer használd őket, illetve ha bőrápoló kézkrémmel bekened az arcodat (kétnaponta, míg rendbe nem jön), de ezt se vidd túlzásba, mert akkor meg átesel a ló túloldalára és túl zsíros lesz a bőr... :)
2013. okt. 18. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Radírozd is,hogy ne maradjon foltos a bőr és én mindennap ajánlom az arckrémet.A szél,hideg is okozhatja.
2013. okt. 18. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Talán próbálj ki egy rendes arckrémet, azért 2ezer forintért is lehet már kapni, annyit csak megér a dolog, hogy ne úgy nézz ki, mint valami hüllő? :D

A víz önmagában nem lesz elég, ahogy leírtad, inkább száraz, és nem vízhiányos a bőröd (bár a kettő általában egyszerre is igaz). Kevés a zsír is, amit a bőröd termel, ezért kellene valami száraz bőrre való krémet használnod. Ajánlom a Helia-D termékeit, olcsó és elég jó, van mindenféle bőrtípusra. De ha legalább egy tégely níveád van otthon (az azért mindenhol akad), azzal is tehetsz egy próbát.

Száraz és hámló bőrt NE radírozz, mert csak felsérted a még ép bőrt is, és sose szűnik meg a hámlás. Házi kencéket se most próbálj ki, csúnya kiütés, fájdalom, gyulladás is lehet belőle, ha valami olyat kensz fel.

A folyadékhiányon pedig nem két nap vízivás fog segíteni, rendszeresen, minden egyes nap ennyit kell meginni, pár hét után érzékelhető lesz a különbség.

Ja és érdemes lenne az összes arctisztítót, tonikot, stb lecserélned alkoholmentes, érzékeny és száraz bőrre való termékre.

2013. okt. 18. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!