Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A házi hajpakolásokat kedvünk...

A házi hajpakolásokat kedvünk szerint párosíthatjuk?

Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy feldobom a megszokott majonézes hajpakolásomat és kevertem hozzá 2 evőkanál joghurtot (natúr) és mézet. Tétlenül állok a dolog előtt, hogy vajon rákenhetem-e az eredményül kijött "maszlagot" a hajamra vagy sem? Olvastam már, hogy a joghurt is és a méz is jó hajpakolásnak, csak ezek együttes eredményéről még nem olvastam. Vélemények?

#hajápolás #hajpakolás #mézes hajpakolás #majonézem hajpakolás #joghurtos hajpakolás
2013. okt. 17. 17:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze. Nyugodtan ráteheted. Önmagában is rá lehet tenni őket, de nagyon sok olyan hajpakolás recept van, amiben kombinálva vannak a dolgok. Ez csak két összetevő, de vannak 3,4,5 és ennél még több összetevőből álló hajpakolások is. A joghurt és a méz is nagyon jól hidratálja, táplálja, rugalmassá teszi a hajat. Biztos nem fogsz csalódni az eredményben! Én is gyakran készítek ilyeneket :)
2013. okt. 17. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!