Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb hab állagú...

Melyik a legjobb hab állagú hajfesték véleményetek és tapasztalatotok szerint?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi (még nem használtam sose, csak krémhajfestéket) hogy kinek melyik márkájú hab állagú hajfesték (rázós) vált be, meddig tartott, könnyebb-e vele hajat festeni?

Köszi mindenkinek megy a zöld pacsi:)

2013. okt. 17. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Használtam: Schwarzkopf Perfect Mousse, Wellaton Mousse.

Schwarzkopf Perfect Mousse: fekete hajamra kiváló volt, nagyon kíméletes és elégedett voltam az eredménnyel. Aztán váltottam középbarnára, megvettem még egyszer a Perfect Mousset középbarna árnyalatban. A hajam hihetetlen módon károsult! Hullott, nagy mennyiségben letört és kiszáradt..

Wellatontól a feketét próbáltam de nem ajánlom senkinek. Rohadt büdös és dettó az történt mint a Perfect Mousse középbarnájával...

Szerintem egy próbát megér, mert lehet hogy nekem nem vált be de neked be fog.

2013. okt. 17. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és igen, nagyon egyszerű volt a használata.
2013. okt. 17. 16:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg 1 probát sem ér meg. Persze hulljon ki a hajad. Nem baj ha csak pár tincs marad, de legalább más színe van. Bolti hajfestékekel nem lesz jó színe , talán még a Loreal excellent ami tényleg olyan mint a dobozon. Feketétol meg hullani fog, bármilyen márkát is veszel. Én egyszer festetem be feketére majdnem 1 éve és azóta nagyon hullik. Elotte soha ugyhogy 100% a festéktol. Megfogadtam hogy soha tobbet nem lesz festve. Ha nincs még osz hajad, és nem nagyon fako színu, szerintem ne festesd. A természetes áll a legjobban mindenkinek, ez nem is kérdéses. Foleg ha szép gesztenyebarna, vagy hasonló az eredeti hajszíned. Jó indulatból írtam, nem kiokosítani akarlak. Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak a John frida festéket probáltam, és az árához képest nagyon kaki.
2013. okt. 20. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!