Ti hogy lendítenétek fel egy kozmetikát?
Még mindig érezhető a gazdasági válság, az embereknek nem igazán futja ilyesmire sajnos, akinek pedig eddig se volt nagy gond kipengetni, az már valószínűleg megtalálta a saját kozmetikusát.
Igazából a lájkolós versenyek sem sokat lendítenek a dolgon, bár talán 1-2 új ember megismeri a szalont.
Az egyetlen hatásos eszköz, ha lejjebb viszed az árakat. Kisebb lesz egy vendégen a haszon, viszont ha többen jönnek, összességében még mindig jobban fogsz járni. Utána pedig ha jó a munkád, és nem emelgeted rögtön az árakat, akkor vissza is fognak járni hozzád.
Pedig a kuponozás jó, én egy csomó szalonba így jutok el..persze az is igaz, hogy ha utána sokkal magasabb áron csinálod, nem biztos, hogy visszamennek majd a vendégek kupon nélkül.
Én pl voltam szőrteleníteni kuponnal nagyon olcsón, de rendes áron olyan drága, hogy azt ki nem fizetném.
Ellenben flabéloson is voltam kuponnal, de tök jó áron lehetett menni hozzájuk kupon nélkül is, így jó pár bérletet vettem náluk.
köszönöm az ötleteket :)
a kuponozásnál inkább az tart vissza h hallottam h a kuponos oldalak a felét elkérik.. és az kisebb szolgáltatásoknál nagyon sok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!