Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szemráckrémet használja...

Milyen szemráckrémet használjak, hogy ne csípje a szemem?

Figyelt kérdés

Most épp Eveline van, felkenem, majd egy idő után csípni kezdi a szemem, könnyezek és nem látok. Ez nem az Eveline hibája, már mást is használtam és ugyanígy jártam.

Van olyan szemránckrém amitől nem könnyezek, vagy mindre allergiás vagyok?

2013. okt. 16. 09:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos belemegy a szemedbe, azért könnyezik.
2013. okt. 16. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne a szemedbe kend, hanem köré. A szemkrém nem azt jelenti, hogy dörzsöld bele a retinádba....
2013. okt. 16. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Az arckrémet nem szabad szemkörnyékre kenni van szemgél használd azt és az arckrémmel kerüld a szemkörnyéket.
2013. okt. 16. 14:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Komolyan ezen az oldalon már normális választ nem lehet kapni????

1. szemránckrémet használok

2. nem a szemembe kenem

Egyébként létezik szemránc és szemkörnyékápoló is. Ahogy a krém párolog, úgy kezdi csípni.

Várom normális válaszolók tanácsát, mert a kedvenc testápolóm is itteni válaszadótól kapott ötlettől vezérelve kezdtem használni, ezért mertem feltenni a szemránckrémre vonatkozó kérdést, nem gondoltam, hogy megint hozzá nem értők kotnyeleskednek bele az értelmetlen válaszaikkal!

2013. okt. 16. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én kozmetikus vagyok és nem szoktam félrevezető választ adni.A kérdés a korod is,mivel szerintem szemránckrémre semmi szükséged,ez már erősebb a szemgélnél.A következő az Eveline nem egy nagy márka így előfordulhat benne olyan összetevő ami irritálja a szemet,ez nem allergia!Én ajánlani tudom a szemgélt neked.de érdemes a márkára figyelni,mert a szem érzékeny.

2013. okt. 17. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!