Milyen szemráckrémet használjak, hogy ne csípje a szemem?
Most épp Eveline van, felkenem, majd egy idő után csípni kezdi a szemem, könnyezek és nem látok. Ez nem az Eveline hibája, már mást is használtam és ugyanígy jártam.
Van olyan szemránckrém amitől nem könnyezek, vagy mindre allergiás vagyok?
Komolyan ezen az oldalon már normális választ nem lehet kapni????
1. szemránckrémet használok
2. nem a szemembe kenem
Egyébként létezik szemránc és szemkörnyékápoló is. Ahogy a krém párolog, úgy kezdi csípni.
Várom normális válaszolók tanácsát, mert a kedvenc testápolóm is itteni válaszadótól kapott ötlettől vezérelve kezdtem használni, ezért mertem feltenni a szemránckrémre vonatkozó kérdést, nem gondoltam, hogy megint hozzá nem értők kotnyeleskednek bele az értelmetlen válaszaikkal!
Kedves kérdező!
Én kozmetikus vagyok és nem szoktam félrevezető választ adni.A kérdés a korod is,mivel szerintem szemránckrémre semmi szükséged,ez már erősebb a szemgélnél.A következő az Eveline nem egy nagy márka így előfordulhat benne olyan összetevő ami irritálja a szemet,ez nem allergia!Én ajánlani tudom a szemgélt neked.de érdemes a márkára figyelni,mert a szem érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!