Mit gondoltok az ilyesfajta tetoválásokról?
Még csak 14 éves vagyok, de pár év múlva szeretnék egy kicsi, egyszerű tetoválást a csuklómra. Már 5 éves korom óta imádom a madarakat, és ezt szerintem nem fog változni, bár kitudja. Egészen pontosan 3 madárra gondoltam, ami kicsi, (kb. 1-1,5 cm) egyszerű. Mit gondoltok az ilyesfajta tetoválásokról? A szüleim megengedték (persze csak a sima és egyszerű(!)), hogy lehessen egy tetkóm, ami nem kelt bizonyos feltűnést, de nekem sokat számít. Azt mondták, hogy ha gondolom akkor most is megcsináltathatom, ők ebbe nem szólnak bele, mert nekik is 14-15 éves korukban lett meg az első tetkójuk. Szívesen csináltatnék, és nem félek, de szerintetek érdemes ilyen korán? Várjak még 1-2 évet?
Előre is köszönöm. :) Jah, és ha van valakinek a csuklóján tetoválás, az kérem leírná, hogy mennyire fájt, illetve, hogy úgy árban mennyi lehet?
(A tetkó amit elképzeltem: [link] )
én még 1-2 évet várnék vele. 16 év alatt nem is nagyon csinálnak tetoválást. legalábbis a normális helyeken. a csuklót is átgondolnám még egyszer, mert eléggé szembetűnő helyen van, függetlenül attól, hogy diszkrét a minta. később lehet gondod lesz belőle.
amúgy nekem is tetszenek ezek a minták, csak kezd kicsit tucattá válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!