Ha nem akarok gyakran hajat mosni, és csak mondjuk mindennap leöblítem a hajamat vízel mintha megmosnám, csak mégis sampon meg balzsam nélkül, az káros a hajnak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 10:02
11/18 A kérdező kommentje:
Hát*
2013. okt. 14. 11:38
12/18 anonim válasza:
Káros a hajnak! Nem szabad vizezni minden nap, mert kiszárad a haj. 3-4 naponta moss hajat samponnal, utána pedig diffuzoros hajszárítóval szárítsd meg. Napokig szép loknijaid lesznek.
13/18 anonim válasza:
Itt a hajam, 2 és fél éve készült a kép, azóta olyan 15 cm-rel hosszabb (vágatom mindig, azért nem több), a színe is egységes lett. Kb. 7 éve vízzel állítom be a hajam minden reggel, semmi baja, ahogy a kép is bizonyítja:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
képek: [link]
14/18 A kérdező kommentje:
0s még mit használsz rá, hajhabot vagy ilyesmiket? Nagyon bevizezed reggelente?
2013. okt. 14. 12:39
15/18 anonim válasza:
Semmilyen formázót vagy ilyesmit nem használok rá. Biosampon (Faith in Nature márkájú), alverde balzsam, kókuszolaj a végekre, 2 hajmosásonként pedig kókuszolajas pakolás az egészre. Nem fésülöm, csak hajmosás után még vizesen fésülöm ki, amíg a balzsam rajta van. Reggelente fújok mindenhova vizet (a fejbőrre nem, mert megfázhat és fölösleges), beállítom, és ennyi.
16/18 A kérdező kommentje:
Aha köszi, és a kókuszolajat honnan lehet beszerezni, és mennyibe kerül? :)
2013. okt. 14. 13:15
17/18 anonim válasza:
Én egy herbáriában szereztem be Budapesten, bioboltokban, herbáriákban árulják, meg gondolom, a netről is tudsz rendelni.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. okt. 15. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!