Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak azzal a sok kis...

Mit csináljak azzal a sok kis hajszállal a homlokom mentén?

Figyelt kérdés
Hosszú, fe nékig érő dús barna hajam van és szeretném úgy hordani a frufrum, most hogy megnőtt vmennyire, hogy púposan hátracsatlom.Csak az a baj, hogy ez másoknak tök jó, de nem értem, nekem ottvan a fejbőrömön az a sok 1-2cm hajszál amik még ilyen halvány szőkések és azok a homlokom felé lógnak.Remélem érthető.Szóval így nem jó, de nap mitn nap látom, hogy másoknak nincsenek ott azok a kis hajszálak.Hogy csatoljam fel a frufrum?Mert tavaly is ez volt a baj, és mondta vki hogy várjam meg míg megnő.De most megint ottvannak a kis hajszálak!:DSegítsetek:D
2009. nov. 10. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Hajhab, zselé, akármi?
2009. nov. 10. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:

az a babahaj :D nekem is van, azt mondják h aranyos (lol, én nem mindig érzem így) egy filmben láttam h legyantázták :D na azt ne csináld, mert képzeld el, hogy a babahaj helyett sörték nőnek :DD nem tudsz megbarátkozni vele? hát amúgy tényleg nincs más választás mint a zselé (ami viszont megintcsak nem nagyon fog segíteni, de talán ha egy kicsit ragsz rá, akkor meg is fogja és nem is fog zsírosnak tűnni)

Üdv

egy sorstársad :D

2009. nov. 10. 21:31
 3/5 A kérdező kommentje:

téényleg, babahaj:Del is felejtettem hogy így hívják:P

hát nemnagyon tudok vele megbarátkozni.De nemértem, hogy lehet az, hogy másnak nincs, nekem meg mindenig van?Nemnő meg vagy mindig újak nőnik ki mert kihullik a régi?:D

2009. nov. 11. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
előző vagyok. sztem mindig nő új. mármint a kicsik megnőnek és utána nőnek új kicsik :D
2009. nov. 12. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok. van az a fura hajpánt, tudod, ami ilyen textilből van, azt felteszed a fejedre, és eltakarja :D Dukai Reginán láttam olyat

bár nem tudom, mindenkinek olyan jól állna-e :S

2009. nov. 15. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!