Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elvileg annyi fodrász van az...

Elvileg annyi fodrász van az oldalon segítenétek?

Figyelt kérdés
az előbb leszedtem a keratinos póthajam ugyhogy hajvasaloval leégettem a keratint róla ami beleragadt a hajamba és csomókba áll a hajam olyan mintha 20tincsenként ráömlött volna a ragasztó víz nem segít samon nem segít micsináljak???????????
2009. nov. 10. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Talán fodrásszal kellett volna leszedetned....Amúgy meg direkt ki szokták hangsúlyozni, hogy hajvasalóval vigyázni kell nehogy hozzáérjen az illesztéshez. Nekem is ilyen fajta hajpótlásom volt és nekem mondta a fodrász aki felrakta és ő szedte le nekem valami speciális folyadékkal. Nem tudom, hogy jutott eszedbe, hogy otthon nekiess egyedül ráadásul hajvasalóval...
2009. nov. 10. 15:39
 2/9 A kérdező kommentje:
jó bocs h nincs 20ezrem leszedetni:)
2009. nov. 10. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
10ezer amúgy... meg ha volt 60-70ezred (esetleg több) felrakatni akkor gondolhattál volna arra, hogy azt le is kell szedni valahogy!! Bocs, de ez nagyon hülye kifogás volt.... Meg van más technika is amivel lehet hajhosszabbítást vagy pótlást csináltatni, pl. hajfelvarrás és mikrogyűrű amit letudsz szedni magadnak. Tényleg nem tudom felfogni, hogy jutott ez a nagyon buta ötlet az eszedbe :D nem bántani akarlak, de ezzel akár teljesen tönkre is tehetted a hajad és akkor viszont nem segít más csak az olló :S Szerintem mindenképpen menj el fodrászhoz (lehetőleg oda ahol felrakták)
2009. nov. 10. 16:22
 4/9 A kérdező kommentje:

20ezer mert megkérdeztem

amugy most vagdosom ki a tincseket marad azért hajam:)

de érdekes ilyenkor nincs 1 fodrász se itt.szerintem 1 igazi fodrász sincs itt.

2009. nov. 10. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Ajj de suttyó vagy te hallod...mert most éppen nincs itt fodrász, ezért itt biztos, hogy alapból nincs. Elkényeztetett p.csa vagy

Hajad meg úgy marad, beszo.tad

2009. nov. 10. 17:52
 6/9 A kérdező kommentje:
te szoptadbe mer sikerült leszednem:D
2009. nov. 10. 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:

(1.és 2.hozzászóló vagyok)

Na örülök, hogy sikerült leszedned, és tényleg nem bántani meg beszólni akartam. Viszont legközelebb ne csinálj ilyet:D

Az 3. hozzászóló meg nem normális XD

2009. nov. 10. 18:55
 8/9 A kérdező kommentje:
hátnem.azegyhülye:D
2009. nov. 10. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Erre egy fodrász is csak annyit tud mondani, hogy hülye vagy, ha volt pénzed felrakatni, leszedetni is lehetett volna. Mivel kvázi beleégetted a keratint a hajadba, ha jól vettem ki, ott olló és ennyi, de felteszem erre magadtól is rájöttél már.
2009. nov. 17. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!