Ha hormonális problémám nincs, akkor miért tüntette el a hormongyógyszer a pattanásaimat?
Figyelt kérdés
Akkor csak van mit helyretenni, magyarul csak van valami hormonzavarom? vérvételen voltam, egy két keresztes eredmény van is rajta, de elvileg (nőgyogyász szerint) semmi bajom. Ennek ellenére mégis felirt egy cypromixet, és rendbe is tette a bőrömet. Ezekszerint csak volt/van valami bajom?2013. okt. 10. 17:49
1/2 anonim válasza:
szerintem az lehetett, hogy volt egy enyhe probléma ( az a 2 +), de nem olyan súlyos, ezért írt fel gyógyszert. Nem értem miért nem tájékoztatják az orvosok manapság a betegeket rendesen. Szerintem nyugodtan menj vissza az orvosodhoz és kérdezd meg tőle:) Ő biztos okosabb, mint én:D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) nem, nem megyek vissza hozzá mert bunkó volt, és szándékosan nem tájékoztatott, csak nem tudom miért... amikor a véreredményemet visszavittem szétnyitotta, és minden tulzás nélkül mondom, hogy azonnal be is hajtotta és megállapitotta hogy semmi bajom. aztán miután gúnyolodott is a pattanásaimon, már nem is kérdeztem semmit mert tudtam hogy segitőszándék nincs benne.
2013. okt. 27. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!