Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Totál töredezett a...

Sztrecskó kérdése:

Segítség! Totál töredezett a hajam vége, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A hajam végén 3-4 cm-ig be van törve a hajam! Ez agyon sok, de nem akarom levágatni! Mit tudok tenni ellene? Tudtok valamit, ami biztosan használ?

Én gondoltam már ilyen hajápoló tablettákra is, amiket pl a dm-ben is kapni lehet, de nem tudom, melyik a jó. Vagy gliss kur regeneráló hajpakolás segíthet?

Minden ötletet szívesen fogadok!

2013. okt. 10. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ricinus olaj!

Ha a hajvégekre kened, nagyon jól megszünteti a töredezést, ha pedig a hajtövekre, akkor nagyon rásegít a haj növekedésére. Mindkét esetben olyan 3-4 órát hagyd rajta az olajat.

2013. okt. 10. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
92%

Segíteni csak is az olló segíthet, tudom, hogy nehéz elfogadni de ez van.

#1. Az nagyon nagy hülyeség, hogy a ricinusolaj megszünteti a töredezettséget, vagy bármi más. A töredezettséget ezzel maximum megelőzni lehet, megszüntetni csakis ollóval lehet.

Kérdező vehetsz hajvitamint, de ezzel a már töredezett hajadon nem segítesz semmit.

Pakolásokkal maximum annyit tudsz elérni, hogy ne látszódjon annyira, hogy el van törve, de az attól még ugyan úgy ott lesz.

Ha már hajpakolás, akkor szerintem pl a Dove jobb, mint a Gliss Kur.

Esetleg próbáld ki a hajvégápolót, attól nem lesz olyan szöszös a vége.

2013. okt. 10. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Olló. 3-4 centi nem sok, ha vigyázol rá és ápolod, akár 1,5-2 hónap alatt is visszanőhet.
2013. okt. 10. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!