Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A barna hajfestek kevesbe...

A barna hajfestek kevesbe karositja a hajat, mint a szoke?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, mert nem kell hidrogénezni,(feltéve ha sötétebbre akarod festeni a hajad.) de már annyi fajta kímélő festék van hogy szinte mindegyik ugyanolyan mértékben károsít.
2009. nov. 9. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos.

Ha eredeti szőkére vesznek szőke árnyalatot, akkor nem károsít jobban, mit a barna, mert mindkét tubusban 6%-os hidrogén-peroxid van.

Akkor károsítja jobban a zőke, ha barna hajat kell szőkíteni, mert akkor 9-12%-os hidrogén kell hozzá, ami drasztikusabb. Ezért fontos a festés utáni pakolás. Nekem nem volt a szőkítés sem gond.

2009. nov. 10. 16:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Ok,en mar szoke tincselt voltam ,es arra lettem volna kivancsi,hogy a barnatol is annyira szaraz es toredezett lesz-e a hajam,mint akkor volt,amikor szokitettem.
2009. nov. 10. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!