Nyomkodás utáni gyulladással mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Tegnap kinyomkodtam a homlokomat. Normálisan, ahogy azt kell, gőzöltem, fertőtlenítettem stb. Nem gyulladt pattanások voltak csak kis mitesszerek. Van amelyik kijött, de van amelyik nem, és azoknak a helye eléggé piros és nem is sima az arcom. Úgy értem, hogy kozmetikus után ugyan piros volt a homlokom, de ha megsimítottam sima is. Nekem nem lett, kb ugyanúgy ott vannak a kis bőr alatti mitesszerek (a feketék, amiknek volt közepük kijöttek) és kicsit gyulladt is.
Mit tudnék tenni? Nincs pénzem kozmetikusra, kb 2 hetente kéne menjek...
Köszönöm.
2013. okt. 5. 14:48
1/2 anonim válasza:
En ilyenkor apu arcszeszevel szoktam bekenegetni oket:DD naponta tobbszor.. ha epp bdmegyek vmiert a furdobe akkor mar bekenem.:D
Vagy pedig arctonikkal.
2/2 anonim válasza:
Fertőtlenítőt kenj rá és máskor ne nyomkodd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!