Szerintetek gáz, ha egy fiú festi a haját?
Figyelt kérdés
Sötétbarna hajam van (majdnem fekete), de egy kicsit világosabbat szeretnék. Nem túl világosat, max 1-2 árnyalattal világosabbat.2013. okt. 4. 22:03
3/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem. A melír nem tetszik, de az lányoknál se nagyon, visztont a festés az még tetszik is :)
4/8 supra01 válasza:
Egyáltalán nem gáz, csak mindig legyen ápolt és rendezett.
6/8 anonim válasza:
nekem épp hogy sötétebb kéne :D szerintem sem gáz .. majd én is festetem :D
18F
7/8 anonim válasza:
Ilyen esetekben, mint a Tiéd, nem gáz, de amikor pl. egy fiú kékre vagy pirosra festi a haját, az már szerintem igen. De ez ízléstől is függ.;)
8/8 anonim válasza:
Nem. Van néhány nagyon kemény, nagyon jó pasi, aki szintén festi a haját, mert jobbnak látja, vagy épp hülye színe van természetesen :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!