Milyen hosszú hajad van? Mennyit kérnél érte, ha eladnád?
Hosszú combig érő hajam van. Pár hete egy nő odajött hozzám, hogy megvenné a hajam, csak egy árat mondjak neki és kifizeti. Volt valaki ilyen helyzetben? Te megfontolnád, vagy nem foglalkoznál vele?
Kort, nemet írj légyszi!
Nekem köldökig érő hajam van. Itt a gyakorin kaptam 2 üzenetet, hogy megvennék a hajam, az egyik parókát akart csinálni belőle.
Engem nem nagyon érdekelnek. Senkinek nem adom a hajam, hisz nem azért növesztettem éveken át, hogy utána levágassam tök rövidre.
21/L
derékig ér, extra dús, fényes és kicsattan az egészségtől a hajam, így 50.000 alatt tuti nem válnék meg tőle, ha szeretném. De mivel változatosságra vágyok így most én fizetek a fodrásznak majd, hogy levágja :D
de szerintem 50-60. alatt ne add el.
Nekem is combig ér (most csak a felső részéig), nagyon vastag is. Én tuti egyrészt nem vágatnám soha fenékig érőnél rövidebbre, másrészt nem adnám el. Ha egyszer úgy döntenék, hogy mégis levágatom, akkor is inkább eltenném emlékbe. Több százezerért meggondolnám, hogy eladjam-e, de csak akkor, ha előtte tényleg le akartam vágatni. A pénzért nem vágatnám le, ahhoz milliós összeget kéne ajánlaniuk, hogy esetleg meggondoljam. :D
24/L
50-60 cm-es egészséges haj esetében ( festetlen ) körübelül 20-25 ezer max. 35 ezret fizetnek attol függ milyen vastag és hány tincs jönne ki belőle egy hajpótlásnál másnak.
25/L ( fodrász vagyok )
ha festetlen, szép egészséges a haj, több tízezreket is érhet(tincsenként!!) nekem a fodrásznál mondták, hogy milyen szép színe van, milyen fényes, puha...stb. kicsit idegesített de mindegy. még óvodában volt fenék alá érő pihe-puha baba hajam, és azt levágattam, és a fodrász adta el, úgy, hogy nem tudtunk róla, és semmi haszon nem volt belőle nekünk. Tök rövid volt a hajam, fülig ért kb. Most vágattam a végéből, így most majdnem köldökig ér már, a fenékig érő a cél :)
gondolom a te esetedben a nő nem csak egy közepes hosszúságot akar, hanem az egész hajadat, szóval elég rövidre kéne ahhoz vágatnod... én nem vágatnám le a helyedbe semmi pénzért, főleg ha szép, egészséges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!