Nem sikerült túl jól a hajnyíratásom. Hogy kéne mondanom legközelebb?
Figyelt kérdés
szerettem volna egy ilyen hajat vágatni [link] azzal a különbséggel hogy a rövid rész ne legyen teljesen kopasz és ehez mérten nagyobb a felső rész ugye. ezért azt mondtam mint legutóbb, hogy oldalt nullásnál kicsit nagyobbal a tetején meg olyan 6milisre. a múltkor ez a kombináció jobban összejött igaz akkor más úriember nyírt a fodrászatból de a mostani végeredményén nem látszik úgy a különbség. hogy mondjam legközelebb hogy tuti ne essek még egyszer ilyen hibába? nullás és 9 milis? vagy mi az ami még nem túl nagy? (nem tudom hogy külön állítgatható gépük van-e vagy csak a régi 3,6,9, mmes fejes ezért nem tudom mi lenne a jó megfogalmazás)2013. okt. 3. 15:48
1/1 anonim válasza:
Két lehetőség van: vagy legközelebb is azzal nyiratod, aki először is jól vágta le, vagy megmondod neki úgy, hogy oldalt és hátul csak kicsi legyen olyan 2 mm-es kb, felül pedig 6-8 mm-es, legyen közte mindenképp különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!