Nagyon göndör (hosszú) haj fésülése, ápolása?
Figyelt kérdés
A páromnak van ilyen haja. Annyira göndör, hogy akár 1-2 nap alatt rasztás is lesz, ha kócos marad. Ő hajkefével fésüli, ami szétzilálja az egészet, nem tincses, hanem keszekusza az egész. Mit javasoltok? Milyen fésű lenne az ideális? Esetleg mivel lehetne kezelni?2013. okt. 2. 09:10
1/3 anonim válasza:
Nem szabad fésülni, főleg nem kefével!
Az ujjaival igazítsa meg reggelente, de egyébként hagyja mindig természetesen göndörödni.
Hajmosás után sem feltétlenül kell szárítani, gyönyörűen göndörödik magától. Használjon rá tincsesítő krémeket hajmosás után (amit nem kell kimosni), és olyan 3-4 naponta mossa meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondoltam, hogy a kefe nem jó. Csak az a baj, hogy ha nem fésüli sehogy, rasztásodik, akkor viszont tőből le kellene vágni egy idő után.
2013. okt. 2. 11:05
3/3 anonim válasza:
Dettó ugyanilyen hajam van. Abban egyetértek az elsővel, hogy hajszárítót ne használjon, és a tincsesítő krém mellett a fixáló hab is segíthet. Gondolom sűrű is a haja, ezért a kefe át sem tudja fésülni az egészet. Én azt ajánlom, hajmosás előtt fésülje ki teljesen, alul fölül, majd utána így mossa meg, ezzel elkerülheti a rasztás tincseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!