Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon szeretnék 1 tetoválást,...

Nagyon szeretnék 1 tetoválást, viszont ekcémám van és nem udom, hogy nm-e lennék rá allergiás. Csak 1 kicsi masnit szeretnék a derekamra. Vélemények?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 09:42
 1/2 anonim ***** válasza:
az ekcéma az más, tetoválásnál a fémallegia okozhat gondot. nekem van, én fémallergiás vagyok, de a tetováló mondta, hogy ezek a mai festékek nem okoznak ilyen gondot. de csinálnak egy pici próbát, hogy meglássák hogy regálsz.
2009. nov. 8. 11:30
 2/2 anonim válasza:
Nekem is ekcémám van, plusz fémallergiám, de tetoválás előtt kérhetsz egy tesztet, amit az előttem válaszló is írt és akkor kiderül, hogy reagál a bőröd. Nekem a derekamon van egy nagyobb tetoválás, első pár hétbe nagyon viszketett, nem vakartam, hozzá se értem, kentem natúr testápolóval (semmi illatos, vagy vmi), meg fóliáztam. Egykét hét múlva semmi gond nem volt vele. Nekem am nem csináltak tesztet, elmondtam a tetkós srácnak, mi a helyzet a bőrömmel, de azt mondta nem lesz gáz. Nem is lett.
2010. ápr. 10. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!