Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Először fogom a hajam itthon...

Először fogom a hajam itthon befesteni. De nem tudok választani a sokféle márka között. Írnátok tapasztalatokat?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 17:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Garnier color naturals! Jó minőség és könnyű vele otthon dolgozni mert adagólós tartóban van,amiben csak össze kell rázni az oxiddal együtt és kész nem kell külön keverőtálka nem csöpög szana szét.
2009. nov. 7. 18:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Beillance-t javaslom!

Nagyon jók és szintén nem kell keverő tálka, mert van adagoló hozzá! :)

2009. nov. 7. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:
anyukám garnierrel csinálja.
2009. nov. 7. 18:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Még azt megírnátok h kb mennyi ideig tartják a színüket?
2009. nov. 7. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:

nekem 2 nem vált be de nagyon nem. a wellaton és a londa. a színek sem olyanok lettek mint vártuk és úgy egészébe kiábrándító volt. nekem csakis a palette vált be. azokból a szín is ugyanolyan lett mint vártam.

az attól függ milyenre fested

2009. nov. 7. 21:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Vörösre szeretném, olyan volt eddig is csak most megpróbálom itthon. Eredetileg gesztenyebarna a hajam.
2009. nov. 8. 11:39
 7/11 anonim ***** válasza:
átlagba 30-35 percig kell rajtahagyni a festéket a hajadon.. de ha elolvasod a dobozban lévő papíron az utasításokat akkor megtudsz mindent amit tudni kell. (de vörösből mindig az egész hajat kell festeni)
2009. nov. 8. 12:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy ha a hajam majdnem leér a vállamig akkor elég 1 doboz vagy 2 doboz kell?
2009. nov. 8. 13:45
 9/11 anonim válasza:
Szerintem elég 1 doboz ha palette-t vásárolsz mert az 50 millis a garnier meg csak 40. Szerintem is jobb a palette.
2009. nov. 8. 15:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi nektek :)
2009. nov. 8. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!