Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Göndör hajúak! (De NEM a...

Göndör hajúak! (De NEM a hullámosra értem hogy "göndör". Tényleg göndör haj) mit csináltok vele? (csak ne mondjátok h vasaljátok :S :D)

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor mit kellene mondanom? Én akkor is vasalom, méghozzá szalonban, tartósan egyenesítem.
2009. nov. 7. 16:51
 2/8 anonim válasza:

én nem mondom hogy vasalom mert egyből összeugrik ... :S am. venni kell hajgöndörítő habot hogy tovább legyen göndör a hajad és szép loknissan. ha teheted ne szárítsd meg hajszárítóval mert az csak tönkre teszi.

és szárazon nemszabad kifésülnöd. venni kell vagy göndörhajra fésülési balzsamot vagy kicsit nedvesítsd be a hajad ha kifésülöd, mert könnyen csomókbaugrik.

2009. nov. 7. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
mióta levágattam 20 centit a hajmból, azóta göndör :D de én úgyhagyom. rika fogú fafésűvel reggel fésülködök, elötte befújom egy sprével.
2009. nov. 7. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
sorry h kérdezek de az elsőkérdezőtől kérdezem h mit ért a tartós hajkiegyenesítésről.hol csináltatja és mennyiért... FONTOS!!!
2009. nov. 7. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én Budapesten, a City Szépségszalonban csináltatom, minden hajon másképp hat, van akinek több ideig tart, van akinek kevesebb. Én nagyon meg vagyok elégedve velük, és nem csak az egyenesítéssel.

Itt olvashatsz róla ill. az elérhetőséget is megtalálod:

[link]

Szolgáltatásaink menüpont, Tartós hajegyenesítés, göndörítés-HydraTexture.

2009. nov. 8. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:

én sapiban alszom, begyűröm alá olyan félszárazon (nagyon vékony sapi) reggelre megszárad és nem sprőd meg a loknissága is megmarad

nekem barna és már a derekamig ér, de az öcsém nagyon aranyos neki is ilyen csigás de neki szőke :D

kiscsajok az oviba meg vannak érte őrülve xD

2009. nov. 8. 20:25
 7/8 anonim válasza:
Én nekem hid el nagyon göndör és szivos a hajam.A fodrász nem tudta kifésülni szall gondolhatod.Nálam a fodrász egy krémet kent rá 2000 Ft volt mivel nekem sok hajam volt igy még egyet kellet venni szvall 4000 az anyag ezt fodrász kellékesnél lehet venni de fodrász csinálja mert bonyolult.Nekem mivel szivos mindig haj mosás után kivasalom és tökéletes egyenes. A vége kicsit begöndörödik de az nem zavar sőt tetszik is:D Mivel ismerős volt a fodrász 3000 FT ért csinálta szall 7000Ft-ot fizettünk.Én Érden lakok. Remélem segitetem;)
2009. nov. 10. 01:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsónak:ismerős...:D

Elsőnek:azért kértem h ne azt írd hogy egyenesíted, mert én nem akarom hogy egyenes legyen, csak azt hogy könnyebben kezelhetőbb...-.-

mindenki másnak is nagyon köszi!:D

2009. nov. 10. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!