Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 7honap alatt mitől nőne meg a...

7honap alatt mitől nőne meg a hajam 14centit? Lehetséges hogy visszanőjjön? Vagy végleg elbúcsuzzak a tablófotozásomtól és ballagásomtól

Figyelt kérdés

Fenékig érő hajam a fodrász levágta vállig érőre :( undoritó formája van, bénán áll. És 2centit kértem erre 14,5centit vágott! :/ így szallagavatora se megyek. De a többit is kikell hagynom igaz?

Utálom, göndör szar hajam van, összevissza vágva. 20perc alatt szétcseszett mindent a fodrász. 4éve növesztettem de ö 20perc alatt galyra vágta. Utálok utcára menni. Szégyenlem magam, nincs önbizalmam. Mit tegyek? Kerek arcom van és utálom ez a haj mégjobban kiemeli. :/ száraz hajam van. Bánfi hajszesz, varga csepp, ricinus olaj, kokusz olaj nőveszti jobban a hajat?

2013. szept. 29. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:
31%

SzaLLagavatóra NE is menj! S talán az érettségit is kihagyhatod ilyen helyesírással.

Mi történt, elaludtál a fodrásznál, hogy nem tűnt fel, nem kettőt, hanem 14,5 centit vág? :D

2013. szept. 29. 10:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Elbírod a saját súlyod? Na akkor hord el gyorsan magad! -_-
2013. szept. 29. 10:25
 3/8 anonim ***** válasza:
taplalkozz egeszsegesen. es en gondolkoznek a fogyasztovedelmiseken,mivel 2 centi nem egyenlo 14 es fellel
2013. szept. 29. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Attól még, hogy le lett vágva a hajad, nem jelenti azt, hogy ne mennél szalagavatóra meg hogy a többi ünnepséget (szerenád, ballagás.. stb.) ki kell hagynod. Azért ennyire ne dramatizáld túl.

7 hónap alatt sokan vissza tudnak növeszteni 14 centit.

Próbálj először is figyelni a belső táplálásra. 3 liter folyadékot igyál meg naponta, és minden nap egyél zöldséget és gyümölcsöt. A fehérje szükséges az egészséges hajnövekedéshez, egyél kölest, gabonákat, halat tojást heti több alkalommal. A DM-es hajvitamin is nagyon bevált nekem.

Masszírozd a fejbőröd és használj panthenol tartalmú sampont. A B5 (pantoténsav) hozzájárul a gyors hajnövekedéshez. Ne használj semmilyen hajra káros dolgot (dauer, hajvasaló, hajszárító) és vizesen ne fésüld, kerüld a műanyag fésűt, helyette használj fából vagy vaddisznósörtéből készültet. Vegyél 100%-os tisztaságú rozmaring illóolajat és csepegtess a samponodba belőle.

Hajmosás előtt ajánlom az olajos hajpakolásokat. Például extra szűz olívaolajat vagy szűz kókuszolajat tegyél a hajad hosszára, majd 1 óra után mosd le. Minden nap használj hajvégápolót.

Én ezeket betartom és így nő 2,5-3 centit a hajam minden hónapban. Sokkal fontosabb a belső táplálás, minthogy őrülten hajszeszeznéd, meg ricinusoznád a fejbőröd.

2013. szept. 29. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
Hogy tudja így benézni egy fodrász, hogy mennyit kell vágni? Miért nem szóltál neki, hogy ez így nem lesz jó, amikor elkezdte? Továbbá nem értem hogy lesz 14 cm levágása után derékig érő hajból vállig érő... Na mindegy. Amúgy nem hiszem, hogy 7 hónap alatt vissza tudod növeszteni. Havonta 1 centit nől a haj kb. Szerintem inkább menj el egy másik fodrászhoz, aki érti a dolgát és hozasd rendbe vele a hajad. Rövidebb hajból is sok csinos frizurát ki lehet hozni, inkább vágasd le normálisan minthogy rosszul érezd magad miatta... Szalagavató meg tablófotózás után megint elkezdheted növeszteni..
2013. szept. 29. 10:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Fenéktől vállig nem 14,5cm van, kivéve, ha törpe vagy nagyon torz a tested. Jóóóval több az. Ha ezt nem vetted észre, megérdemelted a sorsod.

14 centit 7 hónap alatt csak akkor fog nőni (nem nőLni!!!!!!!!!!!!), ha vigyázol rá.. bár kétlem. 18 évesen meg ne dramatizáld már túl a helyzetet. Te voltál bamba, én az első levágott tinccsel megfojtottam volna a fodászt. Remélem még fizettél is :D

2013. szept. 29. 11:04
 7/8 A kérdező kommentje:
V alakot akartam hátul egy tincs a meltartoig ér. Két oldalt pedig vállamig. És 14.5cm mértem. És hátul lennyiszantotta én azt nem láttam. Meg amugyse mert otthol melozik. Eddig szalonba cseszték el. Szóval magam fogom vágni ezentúl.
2013. szept. 29. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy te milyen okos vagy!

V alakot NEM lehet két centi vágással elérni!

Ahhoz hogy az meglegyen oldalt sokkal többet kell.

:D

2013. szept. 29. 12:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!