7honap alatt mitől nőne meg a hajam 14centit? Lehetséges hogy visszanőjjön? Vagy végleg elbúcsuzzak a tablófotozásomtól és ballagásomtól
Fenékig érő hajam a fodrász levágta vállig érőre :( undoritó formája van, bénán áll. És 2centit kértem erre 14,5centit vágott! :/ így szallagavatora se megyek. De a többit is kikell hagynom igaz?
Utálom, göndör szar hajam van, összevissza vágva. 20perc alatt szétcseszett mindent a fodrász. 4éve növesztettem de ö 20perc alatt galyra vágta. Utálok utcára menni. Szégyenlem magam, nincs önbizalmam. Mit tegyek? Kerek arcom van és utálom ez a haj mégjobban kiemeli. :/ száraz hajam van. Bánfi hajszesz, varga csepp, ricinus olaj, kokusz olaj nőveszti jobban a hajat?
SzaLLagavatóra NE is menj! S talán az érettségit is kihagyhatod ilyen helyesírással.
Mi történt, elaludtál a fodrásznál, hogy nem tűnt fel, nem kettőt, hanem 14,5 centit vág? :D
Attól még, hogy le lett vágva a hajad, nem jelenti azt, hogy ne mennél szalagavatóra meg hogy a többi ünnepséget (szerenád, ballagás.. stb.) ki kell hagynod. Azért ennyire ne dramatizáld túl.
7 hónap alatt sokan vissza tudnak növeszteni 14 centit.
Próbálj először is figyelni a belső táplálásra. 3 liter folyadékot igyál meg naponta, és minden nap egyél zöldséget és gyümölcsöt. A fehérje szükséges az egészséges hajnövekedéshez, egyél kölest, gabonákat, halat tojást heti több alkalommal. A DM-es hajvitamin is nagyon bevált nekem.
Masszírozd a fejbőröd és használj panthenol tartalmú sampont. A B5 (pantoténsav) hozzájárul a gyors hajnövekedéshez. Ne használj semmilyen hajra káros dolgot (dauer, hajvasaló, hajszárító) és vizesen ne fésüld, kerüld a műanyag fésűt, helyette használj fából vagy vaddisznósörtéből készültet. Vegyél 100%-os tisztaságú rozmaring illóolajat és csepegtess a samponodba belőle.
Hajmosás előtt ajánlom az olajos hajpakolásokat. Például extra szűz olívaolajat vagy szűz kókuszolajat tegyél a hajad hosszára, majd 1 óra után mosd le. Minden nap használj hajvégápolót.
Én ezeket betartom és így nő 2,5-3 centit a hajam minden hónapban. Sokkal fontosabb a belső táplálás, minthogy őrülten hajszeszeznéd, meg ricinusoznád a fejbőröd.
Fenéktől vállig nem 14,5cm van, kivéve, ha törpe vagy nagyon torz a tested. Jóóóval több az. Ha ezt nem vetted észre, megérdemelted a sorsod.
14 centit 7 hónap alatt csak akkor fog nőni (nem nőLni!!!!!!!!!!!!), ha vigyázol rá.. bár kétlem. 18 évesen meg ne dramatizáld már túl a helyzetet. Te voltál bamba, én az első levágott tinccsel megfojtottam volna a fodászt. Remélem még fizettél is :D
Hogy te milyen okos vagy!
V alakot NEM lehet két centi vágással elérni!
Ahhoz hogy az meglegyen oldalt sokkal többet kell.
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!