Ha nem veszek drága, márkás kozmetikumokat attól még lehetek ápolt?
Figyelt kérdés
mondanátok ilyen termékeket?pl.sampon, testápoló,deo,parfüm,gyanta,stb. én pl szeretem a niveas testápolot de sajnos nincs mindig pénzem megvenni.ezért keresek olcso de jo termékeket.2009. nov. 7. 16:28
1/3 anonim válasza:
Ne viccelj! Persze. ha mindenáron 'termékeket' akarsz venni, akkor a dm ben vannak olcsó és állítolag jó minőségű Balea cuccok. De házilag, házi cuccokból is készíthetsz természetes "kozmetikumokat. interneten keress rá sztem. De néhány pl.: tejet a fürdövizbe-->bőrpuhító...mézet az ajkakra-->ajakpuhító...citromos vízzel hajat öblíteni-->puha, friss illat, csillogó esetleg világosodó haj...joghurt is börpuhító, és asszem van vmijen sós keverék, ami bőrradírként használható... de mondom, neten még több minden lehet (sztem olcsóbb és egészségesebb is)
2/3 anonim válasza:
balea cuccokat énis ajánlom, télleg jók. sokféle van belőlük, úgyértem pl arcápolási cuccokon belül nagyxon sokféle van, fiatal bőrre, pattanásos bőrre, száraz bőrre....mindenféle...és viszonylag olcsó.
patfümből vannak márkásak is olcsón. pl a kate moss parfüm, az nekem nagyon bejött, és csak 3ezerért vettem a rossmannban.
gyantából nekem a tescos vált be a legjobban.
bőven lehet találni olcsó de jó termékeket.
3/3 anonim válasza:
van hogy oliva olajjal kenem be az arcom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!