Fényes, egészséges hajat szeretnék, segitenétek?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud jo modszereketvagy termékeket kérlek ossza meg velem,már annyi mindent kiprobáltam és mégis matt a hajam.Érdekel minden.(táplálkozás,sampon ,balzsam,pakolas,gyogyszer,stb)2013. szept. 28. 13:51
1/4 Amanda0311 válasza:
Szia. Ezzel én is így voltam. Mindenem a hajam és már annyi mindent kipróbáltam rá ami bejött az a ricinus olaj nem tudom hallottál e már róla?! Tapasztalom szerint tényleg jobban nő a hajam szép fényes és puha. Nekem nagyon bejön. Csak ezt a ricinus olajos hajpakolást egy hónapba vagy 2szer használd mert ha hetente 1-2szer csinálod akkor hullik tőle a hajad.Szóval havonta 2szer elég és tényleg nagyon jó:)
2/4 anonim válasza:
Nekem a kokuszolajos pakolas valt be leginkabb, csillogo es puha lett tole az egyebkent szalkasodasra, fenytelensegre hajlamos sorenyem. A ricinustol tenyleg gyorsabban no? :)
3/4 Amanda0311 válasza:
Igen gyorsabban. Én is a neten jártam utána hogy mi is ez a ricinus olaj és neki is estem már vagy 1 éve használom kisebb nagyobb kiesésekkel volt hogy 2hónapig elhanyagoltam mert sok vele a macera... De a ricinus olaj sokat segített. Nekem mell középig érő eredeti barna hajam volt aztán jött egy ötlet és szőkét akartam ki is szőkítettem platinára a hajamat úgy tönkre tette hogy már a vállamat se érte el és nem nőt vagy ami nőt le is tört.:S Vagy 1 évig voltam szőke aztán vissza barnára mert a szőke sehova nem nőt csak eltört(persze napi szinten vasaltam is )! Miután ismét barna voltam sok hajápolót kipróbáltam.... mert az álmom hogy gyönyörű szép hosszú hajam legyen. Elkezdtem a ricinus olajat nem vasaltam a hajam és szerencsére helyre hozta a hajam. Persze mellette hajbalzsam.. mára már sokkal szebb a hajam mint volt igaz a frissítő vágást se hagyom ki 2,3 havonta egyszer.Most mell alá ér.
4/4 A kérdező kommentje:
Ricinus olajat használtam már de sajnos az se hozott eredmenyt,este kentem be a hajamat és ugy hagytam reggelig,de tapasztalatom szerint inkabb a növekedésbe segit,mert használtam szempillamra és az jol megnött.Azért köszi a tippet.
2013. szept. 28. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!