Szerintetek a 3 festék közül melyik a legszebb? (képek lenn)
2009. nov. 7. 11:22
3/26 anonim válasza:
Szerintem is az utolsó.
Nemsokára én is ilyenre festetem a hajam.
5/26 MARIANN06 válasza:
6/26 anonim válasza:
Nekem tetszik mind a három :)
Mondjuk én kimoshatót használok (ami tart egy jó hónapig)
de általába keverem, suliközben a sötétebbet választom, szünetekben pedig a rikitóbb/világosabbat.
7/26 anonim válasza:
Szerintem az első,de soha nem lesz senkinek ilyen színű a haja.Én az elsőt használom,és sötétebb mint a képen ha befestem...Már évek óta az első hajfestéket használom,de még nem volt ilyen színű..Szóval ne lepődj meg,ha bármelyik festéket használod,sötétebb vagy világosabb lesz a hajad,de olyan nem lesz mint a képen...
8/26 A kérdező kommentje:
utolsó:
ez sztem hajfüggő mert nekem mindig ugyanolyan vörös szokott lenni mint a dobozon, pedig festem már 1 éve.
köszi az eddigi válaszokat, de jöhetnek még :)
2009. nov. 7. 12:04
10/26 anonim válasza:
Szerintem mindegyik szép, de a második a nyerő nálam =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!