Szerintetek ciki hogy nem sminkelem magam?
Az osztálytársaim szinte mind sminkeli magát, szemceruza, szempillaspirál, szájfény, alapozó, ki mit:DDe én csak korrektort használok ha esetleg az orrom közepén avgy az államon van egy piros pattanás, meg nagyritkán szájfényt(amiből van vagy 100, de nemhasználom, 5 perc alatt úgyuislejönxD).Szerintetek kéne sminekljem magam?Mert eddig nem éreztem úgy hogy szükségem lenne rá, pl. a szempillámim szép dúsak.Bár spirálozva biztos szebb lenne, de a szüleim nem is engednék hogy simneklejm magam.Aztmodnják, hogy ráérek, 15 vagyok, így is szép stb.Most gimibe kerültem és itt valahogy megfogott az az érzés, h elég ciki az, hogy enm sminkelem magam.Ti mit gondoltok?
15L
Én 13éves korom óta sminkelem magam, van is jópár bőrhibám... De legalább az anyajegyeim, amiket rühellek nem látszanak. De. Én is smink nélkül rohanok le a boltba tejért :D...Meg van amikor a suliba is smink nélkül tévedek be, na olyankor kérdezik meg, hogy "Hol mulattál az éccaka'? :D"
Ha nem szeretnéd, ne sminkeld magad, ne a divatmacák döntsék el, hogy szükséged van-e sminkre vagy nincs. :)
16/L
irigyellek h neked nem kell sminkelned magad h szép és magabiztos legyél,nekem "muszáj" mert csak úgy érzem magam szépnek(többekközt kicsit szeplős az arcom-és ez zavar is- szal az alapozó ezt is halványítja és így szépnek érzem magam)
szal a smink nekem magabiztosságot ad.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!