Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szőke haj már ódivatú?

A szőke haj már ódivatú?

Figyelt kérdés
Manapság mindenki barnára festeti az eddig szőke haját.

2013. szept. 27. 18:41
 1/6 piriiiiii ***** válasza:
Nos, nekem szőke a hajam, és így tökéletesen MEGFELEL, mert ez vagyok én. És nem vagyok "szőkenő".
2013. szept. 27. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
A természetes szőke haj nagyon ritka, főleg Magyarországon. Sok brunette, aki szőkére festette a haját, lehet rájött, h nem is olyan egyedi, mint szerette volna, mert csomó festettszőke csaj van még rajtuk kívül, a hajfestés ráadásul költséges, kôrülményes és roncsolja is a hajat, úgyhogy inkább visszatérnek az eredeti hajszínükhöz.
2013. szept. 27. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
A szőke sosem fog kimenni a divatból. Az más kérdés, hogy drága otthonunkban már csak 2 százaléknak van természetes, igazi szőke lobonca.
2013. szept. 27. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is természetes szőke, a színét szeretem is, de a hajam az úgy száll...
2013. szept. 27. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
igen .. most nagy divat a vintage és a természetes style ezért nyomul mindenki barnában... nekem attól függetlenül szőke melíros a hajam, de olyan mintha gyárilag lennék szőke, mert nem sárgultam be, mint az otthoni hajfestéssel próbálkozó leánykák! :D
2013. szept. 27. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem ódivatú és nem is lehet az, hiszen valakinek az áll jól. Viszont nagyon sokan szőkítették ki magukat, annak ellenére, hogy nem is áll jól nekik (5 éve én is így jártam...). Erre egy idő után rájönnek és visszafestik. Ennyi. A fekete haj sem áll jól mindenkinek, a vörös sem.
2013. szept. 28. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!