Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám meggyorsítani a...

Hogyan tudnám meggyorsítani a hajam növekedését?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nap mint nap vasalom a hajamat,előfordul hogy egy nap többször is. Márkás hajápolókat használok,hogy ne legyen elszáradt,ne hulljon. Kisgyerek korom óta,csak most ér hátközépig a hajam. Tudna valaki ajánlani nekem valamit,amitől meggyorsul a hajam növekedése??? Ha fizetős dologról van szó, 8.000-ig vagyok hajlandó evvel foglalkozni. A ricinus olajat kipróbáltam,tényleg használt,de mégse annyira amennyire számítottam rá. Ötleteket légyszíves! :) ( Ja,és szerintetek az a Dove hajvégápolótól tényleg megnőhet jobban a hajam,mert nem a végétől nő a haj hanem a tövétől. - [link]

2013. szept. 27. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy nap többször is? Hol élsz te, a trópusokon?

Minél kevesebbet mosod, vasalod, szárítod annál kevésbé roncsolod. Én heti egyszer vagy kétszer mosom. Ideális esetben elég lenne mosás után levegőn szárítani és utánna esetleg vasalni.

Megfelelő vitaminbevitel, halolajkapszula, sok gyümölcs, fejbőrmasszázs, hajpakolás.

Vizes hajjal vagy sapka nélkül rohangálással meg ne fázítsd a fejbőrödet.

Hajvégápolótól nem fog jobban nőni a hajad.

2013. szept. 27. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:

ha a ricinus olaj használt,akkor azzal foglalkozz... ne ilyen drága sza-rokra költsd a pénzed,én régen 20-ezreket költöttem hajápolókra,mégse lett sokkal jobb a hajam :D

Ricinus olaj a legjobb,meg egy jó tipusu sampon,és balzsam... mellékesen fodrász vagyok. a kapszulák néha jók,néha nem,ami jó,az meg nagyon drága... nem tudom hogy hasznáétad a ricinus olajat,de nekem a fülemig ért a hajam,nagyon rossz állapotban volt,most a derekamig ér és mindenki azt mondja hogy nagyon gyönyörű. csak sok ricinus olaj,és jóféle balzsam,sampon kellett hozzá. olyan nincs,hogy neked 1hét alatt jobb lesz a hajad,ha vasalod,szárítod. én semmit se csinálok vele :D megmosom,és kész ennyi. egy ideig muszály ezt csinálnod,ha egészséges hajat akarsz. olyan egészséges a hajam,mintha életembe nem is festettem volna,semmit se tettem volna vele,pedig 10-éve festetem,vasalom,szárítom.. bizz a ricinus olajban,hosszú távon rényleg nagyon jó.

2013. szept. 27. 17:18
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon gondor a hajam ezert vasalom tobbszor :) koszonom szepen a segitseget
2013. szept. 29. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!