Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágattam a hajam, háközépig...

Levágattam a hajam, háközépig érőről éppen hogy válligérőre. Meg is bántam illetve semmit nem tudok vele kezdeni. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
összefogni nem lehet, ahhoz rövid, illetve nem áll sehogy,ha vasalom lapos, ha nem kiáll és idiótán néz ki. örülnék ha valaki tudna segíteni...
2013. szept. 27. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Csatok és türelem.
2013. szept. 27. 10:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Kísérletezz színekkel, hullámosíts.. milyen típus amúgy a hajad?
2013. szept. 27. 13:58
 3/7 A kérdező kommentje:
a vágással együtt befestettem szőkére. egyébként vékonyszálú és nincs túl sok hajam, nincs frufrum, nem is lehet csinálni mert nem úgy nő a hajam
2013. szept. 27. 22:55
 4/7 A kérdező kommentje:
ebben a pár napban próbáltam többféleképpen megcsinálni, hullámosítani, göndöríteni, hagytam magátl megszáradni, hajszárítóval aszárítottam, de sehogy nem jó. teljesen el vagyok keseredve :(
2013. szept. 29. 17:01
 5/7 anonim válasza:
hát az tény hogy én sosem vágtam volna le de szerintem az a legjobb a rövid hajnál ha egyenes és ne vágass fufrutt!!!! de milyen rövid kábé a fuledig ér?? de én a helyedbe elmennék fodrászhoz és valami egyik oldalt felvan nyirva a másik oldalt féloldalas fufru.. és hátul is rövidebb barátnőmnek olyaN HAJA VAN ÉS NAGYON JÓ!! divatos nem kell sokat szenvedni vele meg minden szerintemm érdemes
2013. szept. 30. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
éppen a vállamig ér. és ja, holnap fogok időpontot kérni egy másik fodrászhoz. ma úgy ahogy sikerült beállítani, kicsit besütöttem, csak sajnos olyan hajam van ami kb rögtön kidobja a göndörséget...
2013. szept. 30. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Ricinusolajat és kókuszolajat keverj össze és tedd rá a hajadra,majd várj 6óra hosszát..

hetente 2szer csináld meg,és gyorsabban nő majd a hajad:)

2013. okt. 1. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!