Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajvasalás tényleg tönkretes...

A hajvasalás tényleg tönkreteszi szépen lassan a hajat? És ha igen, miért nem érdekli sok lányt?

Figyelt kérdés

Eltudja valaki nekem magyarázni ezt.

Szóval jönnek ezzel a "női logika" dumával, de szerintem ez nem olyan.

Szóval. Sok lány nagyon vigyáz a hajára, nagy becsben tartja, ugye lassan nő, vigyázniuk kell rá.

De az hallom a hajvasalás szétégeti a hajszálakat, és tönkre teszi.

Van rá valami hővédős cucc, de az se 100% védelem.

Akkor miért nem zavarja sok lányt? Ha tényleg tönkre teszi a hajukat, mégis miért vasalják napi rendszerességgel?

Tehát vigyázniuk kellene a hajukra, de a hajvasalással pont, hogy tönkre teszik.

Miért?

2013. szept. 26. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
14%

mert azt hiszik, hogy még mindig divat.

a divat nagy úr, mert nem mernek egyediek lenni... és ezért tucatok lesznek. nem baj, hogy lóg a hajuk, meg kilátszik oldalt a vékonyka hajuk közül a fülük, vasalnak... hát csak tessék bégetni a tömeggel... :D

2013. szept. 26. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Én régebben azért vasaltam a hajam, mert sokkal szebb volt úgy. Viszont már nagyon rég óta nem használok hajvasalót, csak akkor ha valami tényleg nagyon fontos esemény van. Én rájöttem, hogy
2013. szept. 27. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Véletlenül a felénél elküldtem..:S

Na szóval folytatom onnan, hogy én rájöttem, hogy csak akkor fog megnőni hosszúra és csak akkor lesz szép és egészséges, ha leteszem a hajvasalót. Bár így nem annyira rendezett a hajam, de legalább nő is nincs agyon törve. Ráadásul a hővédő szerintem inkább csak árt, mint használ, mert a vasalóval beleégetik a hajba a cuccot, ami nyilván nem természetes anyagokból készült. Számomra majdnem olyan, mintha a hajlakkal befújt hajat vasalnák.

2013. szept. 27. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

Sajnos nekem csak a nyilegyenes haj áll jól, ezért régebben én is sokat vasaltam, meg is lett a következménye :/ de már jóideje nem vasalom, mert találtam egy módszert amivel tartósan egyenesen tudkm tartani, ráadásul sokkal egészségesebb is lett tőle a hajam.. 4 hónap alatt kb 10 centit nőtt, előtte ha havi 0,5-1et..

Szóval én megértem azokat a lányokat, akik vasalják a hajukat. A szép külsőért gyakran teszünk olyan dolgokat amik nem túl egészségesek..

2013. szept. 27. 12:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 4-5 éve van hajvasalóm. Régen egyenes és dús hajam volt. Mióta formára van vágva a hajam azóta sehogy sem áll hullámosnak sem mondható olyan össze vissza és ezért kezdtem el vasalni, hogy nézzen ki valahogy. És igen szépen lassan tönkre tette több mint a fél hajam oda lett persze utána hozzá jött még a festék is együtt a kettő borzalmas dolgot művel teljesen elvékonyodott a hajam semmi lett belőle :( meg hát törik és így növeszteni se nagyon tudom. Már egy ideje nem vasalom meg rendszeresen vágom de így is bele fog telni legalább egy évbe mire helyre jön valamennyire, addig felkötve hordom.
2013. szept. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!