A hajvasalás tényleg tönkreteszi szépen lassan a hajat? És ha igen, miért nem érdekli sok lányt?
Eltudja valaki nekem magyarázni ezt.
Szóval jönnek ezzel a "női logika" dumával, de szerintem ez nem olyan.
Szóval. Sok lány nagyon vigyáz a hajára, nagy becsben tartja, ugye lassan nő, vigyázniuk kell rá.
De az hallom a hajvasalás szétégeti a hajszálakat, és tönkre teszi.
Van rá valami hővédős cucc, de az se 100% védelem.
Akkor miért nem zavarja sok lányt? Ha tényleg tönkre teszi a hajukat, mégis miért vasalják napi rendszerességgel?
Tehát vigyázniuk kellene a hajukra, de a hajvasalással pont, hogy tönkre teszik.
Miért?
mert azt hiszik, hogy még mindig divat.
a divat nagy úr, mert nem mernek egyediek lenni... és ezért tucatok lesznek. nem baj, hogy lóg a hajuk, meg kilátszik oldalt a vékonyka hajuk közül a fülük, vasalnak... hát csak tessék bégetni a tömeggel... :D
Véletlenül a felénél elküldtem..:S
Na szóval folytatom onnan, hogy én rájöttem, hogy csak akkor fog megnőni hosszúra és csak akkor lesz szép és egészséges, ha leteszem a hajvasalót. Bár így nem annyira rendezett a hajam, de legalább nő is nincs agyon törve. Ráadásul a hővédő szerintem inkább csak árt, mint használ, mert a vasalóval beleégetik a hajba a cuccot, ami nyilván nem természetes anyagokból készült. Számomra majdnem olyan, mintha a hajlakkal befújt hajat vasalnák.
Sajnos nekem csak a nyilegyenes haj áll jól, ezért régebben én is sokat vasaltam, meg is lett a következménye :/ de már jóideje nem vasalom, mert találtam egy módszert amivel tartósan egyenesen tudkm tartani, ráadásul sokkal egészségesebb is lett tőle a hajam.. 4 hónap alatt kb 10 centit nőtt, előtte ha havi 0,5-1et..
Szóval én megértem azokat a lányokat, akik vasalják a hajukat. A szép külsőért gyakran teszünk olyan dolgokat amik nem túl egészségesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!