Milyen házi módszereket ismertek?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni,milyen módszereket ismertek,amivel itthon is szépen tudom tartani az arcom, mert kicsit pattanásos és más pöttyök is vannak rajta. Eddig csak a citromos és cukros bedörzsölést hallottam.2013. szept. 25. 21:44
1/3 anonim válasza:
most kipróbáltam a teafaolajat, nagyon jó, pár nap alatt hat! Olvass utána, helyileg is lehet használni és arclemosóhoz, krémhez is adhatod. DM, gyógyszertár, biobolt, sok helyen beszerezheted, de 100% tisztaságút vegyél.
2/3 anonim válasza:
Kamillateás lemosás.Búzadarát keverj össze joghurttal már is kész az arcradírod.
3/3 anonim válasza:
Tudok ajánlani egy szappant, a neve Sebamed clear face, ez eltávolitja a bőrről a baktériumokat, tisztitja a bőrt, emellet simitja is, heg nem marad. Naponta lemosod 2-3-szor az arcodat, ezzel fenn tudod tartani arcod állapotát. Lényeg hogy lúgmentes a szappan. Házi módszer meg: tojássárgája, egy kis kanál méz, és citrom leve keveréke, ez megnyugtatja a bőrt, halványítja a pöttyöket. Felkenni az arca 15 pedcig rajtahagyni. Lényeg, hogy ne piszkáld, hamarabb elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!