Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen házi módszereket ismertek?

Milyen házi módszereket ismertek?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni,milyen módszereket ismertek,amivel itthon is szépen tudom tartani az arcom, mert kicsit pattanásos és más pöttyök is vannak rajta. Eddig csak a citromos és cukros bedörzsölést hallottam.

2013. szept. 25. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
most kipróbáltam a teafaolajat, nagyon jó, pár nap alatt hat! Olvass utána, helyileg is lehet használni és arclemosóhoz, krémhez is adhatod. DM, gyógyszertár, biobolt, sok helyen beszerezheted, de 100% tisztaságút vegyél.
2013. szept. 26. 09:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Kamillateás lemosás.Búzadarát keverj össze joghurttal már is kész az arcradírod.
2013. szept. 26. 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudok ajánlani egy szappant, a neve Sebamed clear face, ez eltávolitja a bőrről a baktériumokat, tisztitja a bőrt, emellet simitja is, heg nem marad. Naponta lemosod 2-3-szor az arcodat, ezzel fenn tudod tartani arcod állapotát. Lényeg hogy lúgmentes a szappan. Házi módszer meg: tojássárgája, egy kis kanál méz, és citrom leve keveréke, ez megnyugtatja a bőrt, halványítja a pöttyöket. Felkenni az arca 15 pedcig rajtahagyni. Lényeg, hogy ne piszkáld, hamarabb elmúlik!
2013. szept. 26. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!