Milyenre fessem a hajam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves vagyok. Be szeretném festeni a hajam, mert nagyon ritka. Minden nap este be kell fonnom, hogy valahogyan álljon. Nem tudom hogyha befestem nem fog kelleni fonnom? Szőkésbana a hajam és ezt szeretném szőkébbre vagy feketére festeni. Nem tudom, hogy milyenre. Nem tudok dönteni a két szín között. Ha szőkére festeném akkor lehet, hogy ilyen maradna bebarnulna és összetapadna. De csak egy és fél év mulva szeretném befesteni. Kérlek írjatok!2013. szept. 25. 18:08
2/3 anonim válasza:
Sokaknak a fekete festéktől egy idő után hullani kezd a hajuk. Ha kevés hajad van, akkor neked nagyon nem érdemes
3/3 anonim válasza:
Szerintem a hajfestést próbáld minél később elkezdeni, mert minden festék roncsolja a hajat és egy idő után még kevesebb lesz. Én egy darabig szőkére festettem a hajam attól elkezdett nagyon töredezni és ezért később áttértem a sötétbarnára. Én inkább azt javaslom mint a feketét, mert az is elégé sötét de nem fog tőle hullani a hajad. Meg azt is nézd, hogy az arcodhoz és a bőrödhöz melyik állna jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!