Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bőrrepedés ellen milyen...

Bőrrepedés ellen milyen krémet ajánlotok? Esetleg erről valaki mondana. (? )

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok és most sokat nőttem és striák alakultak ki a hátamon és még a vállamnál is jönnek újak...Én ezt a krémet nézem: [link]

Állítólag ezzel nem fog kialakulni több és amennyire lehet elhalványítja a striákat..valaki esetleg vélemény róla, vagy tudtok még valami jó krémet..?

#stria #bőrrepedezés
2013. szept. 25. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is striás vagyok, úgyhogy van jártasságom a témában.

A rossz hír, az, hogy nem használ semmi. A krémek általában drágák és nem használ semmit.

A stria idővel halványul, de a krémek miatt nem lesz halványabb. Megelőzés pedig nagyon egyszerű: sok folyadék. Esetleg szőlőmag-olajat belecsepegtetsz a krémedbe és regenerálja serkenti a bőrt, de megelőzésre bármely testápoló amelynek magas a víztartalma: jó. Tehát nem kell különösebb beruházás.

A kialakult striákkal pedig sajnos együtt kell élned. :(

2013. szept. 25. 15:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Had kérdezze már meg te próbáltad már EZT a krémet?Olvasd el az összetevőit, ott egy video 60 nap alatt mennyit halványul..
2013. szept. 25. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem, én nem. De nemcsak te küzdesz ezzel a problémával és a krémek a leghatástalanabbak ebben a küzdelemben. De ha mindképp valami hatásosabbat akarsz akkor a lézeres kezelés 60%-al jobb eredmény produkál, ha a stria friss. Idősebb fél éves- több éves striákat még ez a módszer sem halványít jobban.

A krémmel max megelőzöl, de egyik sem fogja eltüntetni.

Én próbáltam ennél JOBB krémeket is mehettek a kukába.

Viszont megelőzésre, meg teljesen felesleges az ilyen drága krém, csak pénz pocsékolás. Egyszerűbb a szőlőmag vagy búzacsira olajjal kenni, mert magas az e-vitamin tartalma.

Ha ennyire el vagy keseredve és eredményes kezelést akarsz, akkor egyértelműen a lézeres kezelés. Jobb befektetés. Ha friss a stria akkor hatékonyabb a kezelés és 60%-al jobb lesz a helyzet, idősebb esetén ez sem fog rajta javítani.

Ezt most vagy tudatosítod magadban, vagy végig próbálod te is az összes elérhető lehetőséget, mire az én konklúziómra juszt. Nekem végül is mindegy, hogy mennyit vacakolsz ezzel. Ha neked a lelelkez ettől lesz nyugodt.

2013. szept. 25. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!