Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ugye a hajlevágáson kívül van...

Ugye a hajlevágáson kívül van más megoldás?

Figyelt kérdés

Oroszlánysörénynek tűnő hajam volt...nagyon dús,sok, vastagszálú, viszont száraz. Elkezdtem vasalni, mert attól jobban nézett ki(általánosban egy lány piszkált a hajam miatt, de nem gonoszságból). A vasalástól sokkal szebbnek láttam magam. Viszont elkezdett töredezni. Elmentem a fodrászhoz, levágta az eltöredezett részeket, és megbeszéltük, hogy nem vasalom. Viszont a hajam.....az egész elvan töredezve, nem csak a vége, pedig azóta kb 3x, ha vasaltam. Hullik, és kétnaponta kell mosnom. Hiába akarom kitolni a hajmosást, zsírosan nem érzem jól magam.

Régen elég volt heti 1x-2x, mostmár a második napon zsírosabb. Egyszerűen nem tudom, mit csináljak vele.

A legjobb az lenne, ha semmit nem kellene, levágatnám fülig érőre és élnék boldogan. Viszont nekem a hosszú haj a mindenem. Mármint rengeteg önbizalmat ad, hogy hosszú. Egyszerűen nem tudom, hogy már mit csináljak vele. Akárhogy feltűzőm, akármit csinlok nem érzem jól magam a hajammal. És mostmár tönkre is ment, hiába vágattam le a töredezett részeket. Csak a rövid haj a megoldás?

2013. szept. 23. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Én levágatnám, és visszanövesztésnél gondosan ápolnám (szintén hosszú haj mániás vagyok).
2013. szept. 23. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy jobban zsírosodik a hajad, ha ennyire gyakran mosod. És így csak rosszabb lesz. Szerintem vágd le és kezdj tisztalappal.
2013. szept. 23. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatsz egy keratin kúrát, de akkor sem szabad gyakran mosnod. Most a schwarzkopf és a matrix is behozott ilyen keratinos cuccot és profik. Nem biztos,hogy vágni kell, adj egy esélyt a keratinnak. Ha az sem...akkor olló.
2013. szept. 24. 05:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyen keratinos kezelés jobbfajta fodrásszalonokban is van, ha a bolti nem vált be, azt még az olló előtt meg lehet próbálni, mert az biztosan profi.
2013. szept. 24. 08:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Most milyen hosszú?
2013. szept. 24. 14:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! :)

Most mell alá ér egy kicsivel, legalábbis az egyik része, de fokozatos. Lehet ezt a kreatinosat kipróbálom, hátha..

Tudom, hogy nem szabadna gyakran mosni, és én se akarom. Viszont zsíros hajjal ha elmegyek iskolába, nem merek ránézni az emberekre, olyan kellemetlenül érzem magamat.

2013. szept. 25. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!