Ugye a hajlevágáson kívül van más megoldás?
Oroszlánysörénynek tűnő hajam volt...nagyon dús,sok, vastagszálú, viszont száraz. Elkezdtem vasalni, mert attól jobban nézett ki(általánosban egy lány piszkált a hajam miatt, de nem gonoszságból). A vasalástól sokkal szebbnek láttam magam. Viszont elkezdett töredezni. Elmentem a fodrászhoz, levágta az eltöredezett részeket, és megbeszéltük, hogy nem vasalom. Viszont a hajam.....az egész elvan töredezve, nem csak a vége, pedig azóta kb 3x, ha vasaltam. Hullik, és kétnaponta kell mosnom. Hiába akarom kitolni a hajmosást, zsírosan nem érzem jól magam.
Régen elég volt heti 1x-2x, mostmár a második napon zsírosabb. Egyszerűen nem tudom, mit csináljak vele.
A legjobb az lenne, ha semmit nem kellene, levágatnám fülig érőre és élnék boldogan. Viszont nekem a hosszú haj a mindenem. Mármint rengeteg önbizalmat ad, hogy hosszú. Egyszerűen nem tudom, hogy már mit csináljak vele. Akárhogy feltűzőm, akármit csinlok nem érzem jól magam a hajammal. És mostmár tönkre is ment, hiába vágattam le a töredezett részeket. Csak a rövid haj a megoldás?
Köszönöm a válaszokat!! :)
Most mell alá ér egy kicsivel, legalábbis az egyik része, de fokozatos. Lehet ezt a kreatinosat kipróbálom, hátha..
Tudom, hogy nem szabadna gyakran mosni, és én se akarom. Viszont zsíros hajjal ha elmegyek iskolába, nem merek ránézni az emberekre, olyan kellemetlenül érzem magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!