Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Duac gél használata miatt...

Duac gél használata miatt nagyon hámlik a bőröm, segítség?

Figyelt kérdés
Kb 4 napja használom, a bőrgyógyász írta fel nekem, kicsit már szebb tőle a bőröm, viszont egy nagy probléma van, iszonyatosan hámlik. :/ Csak este használom, vékonyan kenem fel, reggel pedig lemosom. Nem tudom mit tehetnék, hidratálót meg bőrradírt nem merek használni, mert azt hiszem azt nem is szabad, de ez borzalmas. :/ Valaki valami tanács?

2013. szept. 23. 12:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és azt még kihagytam, hogy ezek mellett eléggé kiszárítja a bőrömet. :/
2013. szept. 23. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is használtam régebben. Nekem annyira nem hámlott, csak piros lett, de egy idő után elmúlt. Ha jól emlékszem, az van a leírásban, ha nagyon hámlik, kipirosodik, akkor néhány napra abba kell hagyni. Próbáld meg, hogy csak minden másnap használod.

Egyébként hidratálót nyugodtan használhatsz napközben. Csak olyan szereket nem szabad használni, amik szintén szárítják a bőrt.

2013. szept. 23. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Használd minden másnap egy ideig, utána fokozatosan lehet napi egyszer (esetleg kétszer, de az orvos is csak egyet mondott, maradj annyinál max)

Hidratálni lehet mellette, csak nem mindegy, mivel. Reggel, miután lemostad, kenj fel patikai hidratálót, fillérekért kevernek neked bárhol. :) Bár érdemes csínján bánni vele, mert eléggé zsíros, és fénylik tőle a bőr, ha sokat kensz fel.

Bőrradírt viszont tényleg ne használj, se erősen szárító arclemosót.

2013. szept. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!