Yuumia kérdése:
Mit csináljak? (Kérdésnek túl hosszú)
Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve. Ha gyantáztatok akkor szőrtüszőgyulladásom van, ha borotválok akkor pedig kipattogok, pedig tonikozom magam utána, sőt a borotvát alkohollal le is fertőtlenítem.. Tud valaki valamilyen megoldást:2013. szept. 22. 22:00
1/2 anonim válasza:
nekem is ilyen...én epilálok, úgy elviselhető..
2/2 anonim válasza:
Én nagyon ritkán pattogok ki borotválásnál, pedig nem használok tonikot vagy fertőtlenítő szert. Milyen kozmetikumot használsz a borotváláshoz? Mert ha csak tusfürdőt, az nekem sem a legjobb! Nem puhulnak meg eléggé a szőrszálak, és képzeld én meg kisebesedek.
Nekem akkor volt a legsimább, legszebb amikor sűrű borotvagélt használtam, de ma már spórolás miatt nem veszek, hanem előbb kókuszolajjal kenem be a bőrömet, és tök jól felpuhítja a szőrt.
Majd próbáld ki, ha teheted. Babaolaj is jó lehet, csak az a lényeg, hogy jól felpuhítsa a szőrt. Remélem segítettem kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!