Helia D szépségvitamin, étrend-kiegészítő filmtablettáról tapasztalatok?
Gyenge, töredezett, könnyen zsírosodó, hulló hajam van, a bőröm a T-vonalon elég zsíros és megmaradnak a pattanások nyomai pedig nem kaparom őket. Egészségesen étkezem és beteg sem vagyok. Felszívódási problémáim már korábban is akadtak, úgyhogy én vitaminhiányra gyanakszom. Szerintetek ez segíthet? Esetleg valami más tipp? Glutén- (=liszt) érzékenyek fogyaszthatják?
17/L
többet érsz napi 1 kk. búzacsíra olajjal.
Magas E-és D vitamin tartalma miatt regenerálja a bőrt, szabályozza a fagyú termelést és befolyásolja a hormonális működésed.
A szépség vitaminok és a búzacsíraolaj hatása is jelentősen gyengül, ha fogamzásgátlót szedsz, tehát ha ez a lehetőség fennáll akkor ezek a szerek sem fognak segíteni.
Nem szedek fogamzásgátló tablettát, viszont allergiás vagyok mindenre, amiben búza, vagy búzakivonat van a glutén miatt. Úgyhogy a búzacsíra olaja nekem többet ártana, mint használna.
Mindenesetre köszönöm a segítséget!
Semmi gond! A szőlőmag olaj még jobb, és abban a legmagasabb az E-vitamin és antioxidáns tartalom.
Bőrre és hajra ajánlom!
Bár barátnőm pl. a mellére szedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!