Raszta vagy nem raszta?
Figyelt kérdés
1-2 eve nagyon megtetszett a raszta haj.Sok emberen lattam olyat,es csak egyre jobban tetszik.Es gondolkozok rajta,hogy lehet en is szeretnek raszta hajat.Hatkozepig ero gesztenyebarna hajam van.Szep a hajam.De.. Novesztem,es kezdem megunni,hogy harom eve mar olyan semmilyen stilusa van,es most mar nagyon lassan no,es toredezett a vege.Le akartam vagatni,es akkor jutott eszembe a raszta,mert akkor meg karba se veszne.Atlagos lany vagyok,mimdig probaltam megfelelni mindenkinek.De szeretnek kitunni a tomegbol,es nem szeretnek atlagos maradni.Suru hajam van,de mar zavar,mindig a szememben van,ezert piszkalom,es hamar zsirosodik.Meg ugye valtozatossag se artana.Szerintetek megerne raszta hajat csinalni?Valami tapasztalat?Esetleg valaki,aki megbanta,hogy csinaltatott?Csak mert a sok mosastol mar nem olyan szep a hajam amint emlitettem.Kerek arcom van,ha esetleg ez szamit valamit.2013. szept. 19. 14:15
1/7 anonim válasza:
Hát szerintem ne csináltass, ha változás akarsz akkor nyirasd le,vagy fesd be.Tetszenek a raszta hajak nekem is,én is akartam csináltatni,de álitólag fáj is,amikor csinálják,mezt nekem is csak úgy mondták,és persze sokat kell foglalkozni vele. Na meg nem lehet csak ugy szét szedni ha már nem tettszik.
2/7 anonim válasza:
Ha szeretnél olyan hajat mint az a cucc amit a porszívóból ürítesz ki akkor hajrá.
3/7 anonim válasza:
nekem nem tetszik a raszta haj de a te hajad a te véleményed számít igazán, ha neked tetszik csináltass
4/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a raszta haj. Az egyik barátnőm csináltatott, ő nem bánta meg, nagyon jól áll neki. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat gondolkoztam rajta.Es arra jutottam,hogy semmit sem szabad kihagyni.Elvegre lehet,hogy ha nem csinaltatom meg,akkor kesobb megbannam.Ha nem tetszik,akkor meg kibonto.Ha nem tudom kibontani,lenovesztem.Es hatkozepig ero dus hajbol szep raszta lenne?Mennyivel lesz rovidebb?
2013. szept. 20. 13:42
6/7 anonim válasza:
Szerintem csináltasd meg:) Nekem is nagyon tetszik, és én is szeretnék majd. De ahhoz még elég sokat kell növesztenem a hajam. :) Amúgy szereted Bob Marleyt? Mert csak úgy érdemes megcsináltatni. :D
7/7 anonim válasza:
Ha nincs meg benned az érzés ne csináltasd meg pózerek nem kellenek közénk. Ha tényleg úgy érzed hogy ez kell neked csak akkor mert rengeteget kell vele foglalkozni (énis raszta vagyok)...viszont megéri mert gyönyörű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!