Milyen hajfestékkel helyettesíthetném a Syoss Pronature világos csokoládébarna (5-21) hajfestékét?
Sajnos már régóta nem találok a boltokban ilyen típusú hajfestéket, így hónapok óta netről rendelem.
A fodrászomtól hallottam, hogy hamarosan már sehol nem lesz megtalálható ez a típusú festék mert már nem gyártják így sajnos le kell váltanom pedig imádom a színét.
Épp ezért nem szeretnék kísérletezgetni mindenféle hajfestékkel ami esetleg kép alapján hasonlít.
Remélem van esetleg olyan itt az oldalon aki tud ebben tanácsot adni.
Drogériás (dobozos) hajfestékben sajnos nem ismerek ilyen árnyalatot. Viszont professzionális (fodrászkellékes) festéket igen. Carin Color Intensivo színskáláján láttam 5.72-es festéket, amihez ha veszel 0.1-es hamvas mixtont, és hozzákevered, akkor valószínűleg azt az árnyalatot fogod kapni, amilyet szeretnél. Ez a festék ráadásul nem is drága. 1000 Ft körül van egy dobozzal, amiben dupla adag van, mint egy normál festékben. Így hátközépig érő hosszú hajra is elég egy dobozzal.
Ha nem bízol benne, akkor viszont fodrász segítségét kérd ki! Vagy fodrászkellékesben kérsz segítséget! Megkérdezed, hogy milyen márkák készítenek ilyen árnyalatot! És ők utánanéznek, mutatnak színskálákat.
Belinkelem azért azt oldalt, ahol megnézheted azt a színt, amiről írtam.
Nagyon köszönöm a választ! Mindenképp meg fogom nézni az ajánlott festéket :) Nagyon sokat segítettél, köszönöm!
Régen fekete volt a hajam és nehezen sikerült visszaállnom a barna színre.
A fodrászom ezt a festéket ajánlotta és nem csalódtam benne.
Nekem nagyon fontos volt, hogy egy kicsit se legyen fekete hatású.
Szerencsére nem is lett az, fényben van egy nagyon kevés vöröses vagy inkább gesztenyebarnás árnyalata.
A saját hajszínem egészen világos szőke és szinte egy az egybe ilyen színű a Syoss világos csokoládébarna hajfestéktől mint ezen a képen a modell haja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!