Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SÜRGŐS Indiai sötétbarna...

SÜRGŐS Indiai sötétbarna hajat be tudok festeni mogyoróbarnára?

Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 20:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Tresszelt pothajrol lenne szo.
2013. szept. 18. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak speciális festékkel. Magyarországon ilyen nemigen van. Amerikában láttam speciálisan fekete embereknek hajfestéket.....az europid haj más. Hááát....szerintem nem sok az esély :( könnyen tönkremegy.
2013. szept. 19. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze hogy be tudod festeni.

Ha festetlen indiai haj akkor egy enyhe szőkítés után mehet rá a hajfesték. Ha festett indiai haj akkor valószínű hogy erősebb szőkítésre lesz szükséged és a haj élettartama is drasztikusan csökkenni fog.

Itt egy rakat videó

http://www.youtube.com/results?search_query=bleaching+and+dy..

Copf formátumú hajat nem tudsz festeni csak miután már felhelyezték vagy tresszelték.

2013. szept. 19. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:
2es vagyok. A buzgó 3. elfelejtette közölni, hogy festhető DEEE, a szín, amit kiválasztasz nem sok eséllyel lesz olyan, amit szeretnél. Azt odaírta ugyan, hogy hamarabb tönkremegy.... hát ilyen erővel festhető. Na ilyen erővel repülni is lehet az embernek, igaz egyszer.
2013. szept. 20. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!