Látezik olyan arcápolót (olajat, krémet, pakolást. ) ami smink nélkül is széppé, egyenletessé teszi az arcbőrt?
Sajnos a szemem alatt elég nagy részen sötétebb a bőröm, olyan mintha mindig fáradt lennék (pedig nem!!) Ezen szeretnék változtatni, hogy ne kelljen mindig sminkelni magam ha emberek közé megyek...
A napokban láttam reklámot a Lancom Dreamtone szérumról, de sajnos nagyon magas az ára. Van esetleg ehhez hasonló szer,amely hatásos is és az ára 6.000Ft alatt van?
Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat! Köszönöm! :)
Bocsi kicsit értelmetlennek tűnik a kérdés, de elsőre nem fogadta el így át kellett írnom az 1. szót ami miatt kicsit érdekes lett.
Szóval: Létezik olyan arcápoló (olaj, krém, pakolás... ) ami smink nélkül is széppé, egyenletessé teszi az arcbőrt?
Nekem a Garnier BB krém jutott eszembe. Hasonlít az alapozóhoz, de hidratálja a bőrt, és egyenletessé teszi az arc színét. 2 színben lehet kapni, szerintem az ára 5000 alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!