A zsíros haj jobban nő mint a száraz?
Figyelt kérdés
2008. júl. 3. 11:53
1/12 anonim válasza:
Én ezt így még nem hallottam, szerintem nem. Bár nekem zsíros a hajam, és nagyon gyorsan nő, de nem hinném, hogy lenne összefüggés.
2/12 anonim válasza:
A kettő közti középutat kell megtalálni szerintem minden esetben. És akkor fog nőni, ha egészséges a hajad, nem?
3/12 anonim válasza:
nekem is zsíros és ugy nö mint a bolond gomba:P
de nem hiszem h a 2 köztt van összefüggés...
4/12 A kérdező kommentje:
cska azért mert régen nagyon zsírosodott a hajam és elég gyorsan nőt,aztán elkezdtem vasalni ,kiszáradt és már alig nő :S
2008. júl. 4. 11:35
5/12 anonim válasza:
Hát nekem zsírosabb, de nem nő gyorsabban!
6/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, de lehetséges, az én hajam is zsírosabb fajta és nagyon gyorsan nő, a hugomé pedig pont hogy nagyon száraz és nem is nőtt szinte semmit évek óta.
7/12 anonim válasza:
írtad hogy kiszáradt.Valószínűleg ugyanúgy nő mint amikor zsírosabb volt a hajad csak most letörnek a végei és olyan mintha nehezen nőne.Hozdd rendbe a töredezett végeket.
8/12 A kérdező kommentje:
de hogy? :S
2008. júl. 28. 13:53
9/12 anonim válasza:
írd be a keresőbe hogy töredezett hajvégek vagy száraz haj és akkor előjön egy csomó kérdés-válasz.Vagy ggole-be is beírhatod.sok szerencsét
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. aug. 6. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!